4.4 C
Zvornik
16. април 2024.

SAD ILI NIKAD: Drina protiv Olimpika za opstanak u ligi!

Pet kola do kraja Premijer lige BiH ekipa Drine nije obezbjedila opstanak. Da stvar bude gora u zadnje tri utakmice zabilježena su tri poraza i sada Drinu od zone ispadanja dijeli samo jedan bod.

Priliku da prekine ‘crni niz’ imaće već sutra kada u Zvornik dolazi sarajevski Olimpik. U gradu pored Drine svi su svjesni da pobjedom zvornički premijerligaš i dalje ostaje u trci za opstanak, dok poraz donosi velike nevolje.

To najbolje zna trener Srđan Bajić, koji vjeruje da će sreća konačno pogledati njegov klub.

„Poslije poraza od Slobode spomenuo sam da nam sreća nije bila baš naklonjena u zadnje vrijeme. Mislim da je došlo vrijeme da nam se ta sreća sutra vrati i vjerujem da će nam ona biti saveznik u duelu sa Olimpikom. Poštujemo i respektujemo protivnika ali nakon serije loših rezultata mi nemamo drugog izbora nego da idemo na pobjedu. Mojim igračima je jasno šta donosi ova utakmica i odlučni su da daju sve od sebe kako bi ostvarili veoma važnu pobjedu“, rekao je Bajić.

Zbog tri žuta kartona utakmicu će propustiti Radovan Vasić a zbog povrede Slobodan Đurić. Svi ostali su na raspolaganju treneru Bajiću.

Glavni sudija na utakmici biće Goran Paradžik iz Ljubuškog dok će pomoćnici biti Jasmin Smajić, iz Kalesije i Dario Tepavčević, iz Laktaša. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Delegat susreta je Mersim Mešić iz Gradačca dok je kontrolor suđenja Slaviša Jaglica iz Banja Luke.

Što se tiče cijene karata, one će koštati 5 konvertibilnih maraka i važiće samo za zapadnu tribinu jer će istočna biti zatvorena. Kao i svaku utakmicu slobodan ulaz biće za žene, djecu i članove navijačke grupe „Vukovi“.

Utakmica se igra od 17 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se