2 C
Zvornik
19. април 2024.

Prijećeno urednici BHT1, jer se „zbližava sa Srbima“

SARAJEVO – Urednik emisije „Intervju 20“ na BHT1 Sanela Prašović-Gadžo dobila je prijeteće poruke putem „Fejsbuka“ od izvjesnog Asima Tabakovića, koji joj zamjera što je u emisiji ugostila Nikolu Karabatića i što se „zbližava sa Srbima“.

Između ostalog, u poruci od 10. aprila se Sanela Prašović-Gadžo naziva pogrdnim imenima, piše „Dnevni avaz“.

„U poruci se navodi da pazim koga prozivam, jer bi me mogao metak spucati iz nekog auta“, rekla je ona i dodala da je bila šokirana, jer su „prije novinari imali prijetnje kada otkriju nešto kriminalno ili politički nepodobno, a ovo je bila prijetnja upućena zbog sportske emisije sa najboljim rukometašem na svijetu“.

Prema njenim riječima, prije tri dana saznala je da je Federalna uprava policije došla do podataka da se osoba koja joj je prijetila nalazi u Francuskoj, te da je slučaj proslijeđen Francuzima.

Nedavno je u BHRT stigla prijeteća poruka da će pripadnici „Islamske države“ minirati zgradu ovog medija, koja je upućena sa „Fejsbuk“ profila Abu Suhajla Salahadina.

BHRT je primila preksinoć ozbiljnu prijeteću poruku u kojoj je pisalo da će zgrada u kojoj je smještena Uprava biti minirana i dignuta u vazduh.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se