20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Predstava za mališane i završna priredba u vrtiću (foto)

ZVORNIK – U okviru obilježavanja Dana opštine Zvornik večeras je oko 350 djece Dječijeg vrtića „Naša radost“ koji će u septembru krenuti u školu izveli završnu priredbu.

– Mališani su pokazali šta su za tri mjeseca boravka u pripremnim odjeljenjima naučili, a naučili su puno. Oni su igrali i pjevali a mi odrasli uživali smo u programu koji su pripremili sa svojim vaspitačima. Gledajući njih vidimo da je Zvornik grad djece, grad mladosti, grad budućnosti, i ovo je njihov način da pokažu svoju ljubav prema svom gradu čiji će jednog dana biti oslonac – rekao je direktor vrtića Vukomir Stanković.

On je dodao da su se, pored djece iz četiri pripremna odjeljenja iz Zvornika, predstavila i djeca iz odjeljenja u Branjevu, Roćeviću, Kozluku, Tršiću, Karakaju, Ceru, Križevićima i Oraovcu.

Nastupu je prethodio defile učesnika, a njih i njihove roditelje u ime načelnika opštine pozdravio je Milan Cvijetinović, načelnik odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti, koji im je poželio srećan završetak predškolskog doba i isti takav početak školskog doba.

Pored završne priredbe mališana iz vrtića, večeras je u Domu omladine odigrana i predstava Šumska šalabalabajka u izvođenju Hepi pozorištanca Turističke agencije Hepi trevel iz Bijeljine. Lavuka, Crvenljugu i Bakadeku, likove u predstavi, glumili su Ivan Petrović, Nenad Blagojević i Ninoslav Ćulum.

Predstava je urađena po tekstu i u režiji Jovice Tišme.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se