13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

NLB Razvojna banka uručila dva računara školi u Drinjači

ZVORNIK – Osnovna škola „Jovan Cvijić“ u Drinjači dobila je dva računara koji su poklon „NLB Razvojne banke“ AD Banjaluka i koji su već našli svoju primjenu u učionicama.

Računare je uručio direktor zvorničke filijale ove banke Zdravko Lukić koji je rekao da je ovo samo nastavak njihove dosadašnje prakse.

– Prethodnih godina slične donacije uručili smo Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ i Tehničkom školskom centru. Praksa naše banke je da ovakvu opremu poklanjamo školama radi unapređenja nastavnog procesa i sa ovakvom praksom nastavićemo i ubuduće – rekao je Lukić.

Direktor drinjačke škole Goran Radulović rekao je da se u ovoj ustanovi provode aktivnosti na nabavci računara za potrebe učenika ove škole.

– Ovo je za nas značajna donacija, a računare će koristiti naši učenici u nastavnom procesu. Aktivnosti po ovom pitanju ćemo nastaviti i u narednom periodu kako bi uz pomoć ljudi dobre volje, raznih institucija, kao i Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske računarima opremili sve kabinete. Samim tim nastavni proces ćemo osavremeniti i podići na viši nivo, a to nam je i zadatak i obaveza. Nastavnici ove škole će moći izvoditi nastavu po novim savremenim metodama i oblicima, a samim tim i efikasnost nastave će biti veća – rekao je Radulović.

On je izrazio veliku zahvalnost „NLB Razvojnoj banci“ AD Banjaluka u ime kolektiva škole, učenika i svoje lično ime.

Radulović je Lukiću uručio Zahvalnicu izrazivši očekivanje da će dosadašnja saradnja biti nastavljena i unapređena.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se