4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Načelnik Stevanović upriličio prijem za strijelce protivgradne zašite

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović upriličio je danas, povodom Dana opštine, svečani prijem za strijelce protivgradne zaštite i uručio im prigodan poklon.

Prvi čovjek opštine Zvornik zahvalio se strijelcima na odgovornom i savjesnom obavljanju posla.

– Oni obavljaju ozbiljan i odgovaran posao, ali malo ljudi to znaju i koliko su oni važni u svakodnevici, naročito u ovom periodu kad su vrlo česte vremenske nepogode. Želimo da im se zahvalimo na strpljenju koje su imali u toku formiranja naše protivgradne zaštite, a treba istaći i to da su štete u poljoprivredi u poređenju sa periodom prije 2008. godine, kada smo uveli protivgradnu zaštitu, značajno bile veće u odnosu na danas. Njihov posao i uvođenje sistema protivgradne zaštite izuzetno je bitno i mi smo ih danas pozvali da im se zahvalimo i poželimo im što manje posla, ali kad ga bude da ga odrade kvalitetno i na najbolji način – naglasio je Stevanović.

Strijelci su se zahvalili na današnjem prijemu i novčanom poklonu, dodavši da će biti odgovorni kao i do sada i da će zajedno braniti područje opštine od gradonosnih oblaka.

Na području zvorničke opštine dejstvuje 10 strijelaca protivgradne zaštite.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se