15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Kad vam klinac kaže čiko…

Da vrijeme neumitno prolazi, najbolje možemo da shvatimo ako oslušnemo šta drugi kažu i misle o nama

Godina za godinom, svake jedna svjećica više na torti, a kad vas jednog dana neki klinac upita: „Čiko, koliko ima sati?“, svijet vam se odjednom sruši na glavu: Zar je moguće da više niste toliko mladi?

Znamo da je starenje neizbježan proces, ali svi mi volimo da mislimo kako se to „događa drugima“ a da zub vremena na nas ne utiče i da se još „dobro držimo“. Da vrijeme neumitno prolazi, najbolje možemo da shvatimo ako oslušnemo šta drugi kažu i misle o nama. Evo još nekih „signala“ da možda više i niste tako mladi kao što zamišljate.

MLADI NEMAJU POJMA O ČEMU PRIČATE – U razgovoru spominjete najdraže filmove, muzičare ili serije, a većina vas gleda kao da ste pali sa Marsa, jer nikad nisu čuli za nešto što je obilježilo vašu mladost.

SVAKI DAN NOVA SJEDA VLAS – Tako to krene, jedna po jedna i vrlo brzo o vama će govoriti kao o sjedom gospodinu. Nema razloga za brigu, jer većina žena smatra da sjeda kosa muškarcu daje dodatni šarm.

NA FEJSBUKU VAM SVE VIŠE „ISKAČU“ SLIKE DJECE – Ako vam je „njuzfid“ prepun slika djece prijatelja, nije teško zaključiti da je „vrijeme ludovanja“ možda i prošlo. Nekada bi to bile fotografije sa žurki ili iz kafana, a sada su to „nezaboravni trenuci“ sa vjenčanja ili prvog kupanja bebe.

OPORAVAK POSLE ŽURKE NIJE TAKO LAK – Nekad vam nakon cjelonoćne zabave nije bio nikakav problem da odete na posao, odradite sve šta treba, a potom – opet na žurku. Sada vam posle svakog takvog „izleta“ treba i po dva dana da „dođete k sebi“, a na zabave odlazite isključivo vikendom.

SAVJETI RODITELjA NAPOKON IMAJU SMISLA – Odjednom shvatate sve ono što su vam roditelji pričali prije nekoliko godina. Do nedavno ste mislili da vam samo dosađuju svojim pridikama, a sada shvatate da su u mnogo čemu bili u pravu, pišu Novosti.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se