23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

GOLMAN DRINE U ŽIŽI JAVNOSTI: Pijana Ružica davila Šaviju zbog Čokorila

Golman zvorničke Drine Goran Čokorilo našao se ovih dana u centru medijske pažnje. Magazin „Star“ objavio je da su se zbog njega potukle učesnice ovogodišnjeg rijalitija „Parovi“, Ružica Veljković i Nataša Šavija.

Kako ovaj list prenosi, rat između Veljkovićeve i Šavije traje već duže vrijeme a dobro upućeni kažu da za to postoji mnogo razloga. Već je skoro postala tradicija da Šavija Ružici skida frajere ali to Modelsica ne želi u „Parovima“ nikome da prizna.

Prvi dečko kojeg je Nataša preotela Ružici jeste već pomenuti golman Goran Čokorilo. Ružica je u njega, kako list navodi, bila ludo zaljubljena početkom godine a zbog toga je fizički nasrnula na Natašu i počela da je guši usred kafića.

„Sve se dešavalo u februaru. Goran je glumio u spotu za Ružičinu pjesmu „Bezobrazno blizu“. Tada su se njih dvoje i smuvali. Bili su zajedno mjesec dana i Ružica je bukvalno odlijepila za njim. Međutim, kako ona i Šavija imaju isto društvo, Nataša se više puta zatekla sa njima u provodu“, kaže sa magazin „Star“ odlično obavješten izvor.

„Veza između Ružice i njega bila je veoma stravstvena, ali je Nataša, onako ljupka i mila uspjela da šarmira Gorana, pa su jedno veče, poslije izlaska, završili kod nje u stanu koji je iznajmljivala u naselju Belvil. Goran je poslije toga pričao kako je Nataša nezasita u krevetu, te da su nekoliko puta za veče vodili ljubav. Te priče su ubrzo dospjele do Ružice i tada je nastao haos“.

ruzica davila saviju

Kako dalje navodi izvor lista, golman je neko vrijeme bio u paralelnoj vezi sa objema. Šavija je, naravno, ćutala o svemu, čak i tada je sjedila sa Ružicom i njim. Zapravo, oboje su se dobro pretvarali, tako da ona nije mogla ništa da posumnja. Sve dok joj jedna drugarica nije otkrila šta se dešava.

„Ružica je poludila kad je čula da se Šavija viđa sa njenim dečkom! Nekoliko dana poslije toga njih dvije su se slučajno srele u jednom kafiću na Novom Beogradu. Nataša se skamenila kada je vidjela Ružicu, jer zna da je ona spremna na sve, pogotovo kada popije, a tada je bila prilično pijana. Čim ju je vidjela, počela je da urla usred kafića: Ku*vo jedna, j..eš se sa tuđim frajerima! Pa misliš da još neće da se sazna, a?! Misliš da si mnogo pametna, glupačo isfolirana! Sad ću te polomiti!“

Neartikulisana i vidno pijana Ružica je istog trenutka uhvatila Šaviju za vrat i počela da je guši.

„Da nisu pritrčali neki momci da ih razdvoje, ko zna kako bi se završilo. Nataša je bila prestravljena i čim su ih razdvojili pobjegla je iz kafića dok je Ružica nastavila da urla i da psuje. I jedna i druga tada su prestale da se viđaju sa Čokorilom, a zajednička prijateljica  je uspjela da ih natjera na prećutno primirje. Tada nisu ni slutile da će se zajedno naći u rijalitiju i da će se saznati za ovaj incident“, kaže izvor lista.

Portal „Zvornik Danas“ kontaktirao je Čokorila, ali on nije imao nikakav komentar na, kako kaže, gluposti iz novina. Pojavila se i priča da bi ovaj tridesetogodišnji golman uskoro mogao da postane novi član rijalitija „Parovi“.

„Ne mislim da ulazim u rijaliti jer mi je u ovom trenutku fudbal važniji i fokusiran sam na to da golmansku karijeru nastavim negdje van granica Balkana“, rekao je Čokorilo za naš portal.

[mom_video type=“youtube“ id=“Nkdh1ElCkIg“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se