-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Drina u Gradačcu rješava pitanje opstanka

Pobjeda protiv Olimpika donijela je privremeni mir u redove Drine pred važno gostovanje Zvijezdi. Eventualnom pobjedom protiv jednog od konkurenata u borbi za opstanak, Drina bi vjerovatno rješila većinu posla.

Ipak, svjesni su Zvorničani da neće biti nimalo lako i da je ovo za Zvijezdu poslednja prilika u kojoj mogu uhvatati priključak za ostalim ekipama sa dna tabele.

„Ovo je utakmica u kojoj možemo da rješimo sve naše probleme. Mislim da bi sa pobjedom definitivno obezbjedili opstanak ali i sa jednim osvojenim bodom bi bili prezadovoljni. Biće izuzetno teško, Zvijezda takođe ima svoju računicu, s obzirom da je do kraja prvenstva dvanaest bodova u opticaju, znači hvataće poslednji voz. Ući će jako motivisano u utakmicu, mi smo toga svjesni tako da ćemo probati da odigramo što je moguće bolje i disciplinovanije i da napravimo dobar rezultat“, rekao je trener Drine Srđan Bajić, pred današnji trening.

Jedan od glavnih problema Drine ove sezone jesu kartoni, zbog kojih ekipa trpi iz kola u kolo. Protiv Zvijezde, zbog tri žuta kartona, neće igrati kapiten Aleksandar Kikić i Slavko Ćulibrk.

„To je jedan od glavnih problema, velikih problema. Ćulibrk i Kikić ne igraju protiv Zvijezde a bili bi od neprocjenjive vrijednosti. Kako se izboriti sa tim, ne znam, ako igrači dobiju kartone u žaru borbe to je i normalno u odnosu kad se kartoni dobijaju zbog prigovora i ostalih nepotrebnih stvari a to se rješava nekom vrstom kazne“, istakao je Bajić.

Utakmica sa Zvijezdom igra se u srijedu od 17 časova.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se