15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

„DAN D“ ZVORNIČKOG FUDBALA: Drina dočekuje Slaviju uz slobodan ulaz

Imajući u vidu da se u subotu igra poslednje ovosezonsko kolo u Premijer ligi BiH i uzimajući u obzir da Drina pred svojom publikom igra odlučujući meč, protiv Slavije, u borbi za opstanak, čelnici zvorničkog premijerligaša donijeli su odluku da ulaz na ovu utakmicu bude slobodan.

Utakmica se igra od 17 časova, kao i ostalih sedam mečeva Premijer lige.

„Zvorničani ove sezone nisu baš bili miljenici sreće, što se posebno odnosi na proljetnu polusezonu. Ipak, oni su se svojski trudili i u svakoj utakmici davali sve od sebe da ostvare ovosezonske ciljeve. Nažalost klub je došao u tu situaciju kada čitava sezona zavisi od jedne utakmice ali u svakom slučaju ako Drina izbori opstanak u Premijer ligi iskustvo koje su stekli ove sezone umnogome će biti od koristi naredne.

Svakom igraču, u njegovoj karijeri, je najbitnija podrška najbližih, ekipi podrška sa tribina, zbog toga je ovo prilika da svi zajedno pozdravimo i podržimo fudbalere pred meč odluke, te da im bodrenjem za vrijeme utakmice pomognemo da ostvare cilj koji ćemo na kraju svi proslaviti.

Subota je „dan D“ zvorničkog fudbala i zato svi na Gradski stadion jer DRINA JE JEDNA, DRINA SE VOLI!“, navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se