18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Bajić: Svaku utakmicu nam se ponavljaju iste greške

Drina nije uspjela savladati Široki Brijeg na svom terenu. Poslije 90 minuta igre ekipe su podjelile bodove – 1:1.

Trener Drine Srđan Bajić kaže da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima ali ističe i greške koje se ponavljaju zadnjih pet utakmica.

„Uzeli smo bod protiv Širokog Brijega. Kad se pogleda kvalitet protivnika čovjek treba da bude zadovoljan, međutim kako se situacija na terenu odvijala možemo da žalimo. Imali smo vodstvo na poluvremenu od 1:0, kontrolisali smo igru, u drugom poluvremenu smo prepustili inicjativu ekipi Širokog Brijega. Imao sam osjećaj da smo igrali dva dana da nam ne bi dali gol. Ipak, dešava se to što se dešava, ovde kao da se neko bacao na Boga kamenjem. Treća, četvrta, peta utakmica, dešavaju se neke slične stvari, neki kiks, neka greška i to pred kraj utakmice primimo taj gol. Ne mogu biti nezadovoljan, čestitam svojim momcima na borbenosti i na zalaganju. Ekipi Širokog Brijega čestitam na fer i korektnoj igri i želim im sve najbolje u finalu Kupa BiH“, rekao je poslije utakmice Bajić, a prenosi zvanični portal FK Drina.

Njegov kolega Blaž Slišković kaže da je nerješen rezultat najrealniji ishod ove utakmice.

„Kad sve sagledamo mislim da je najobjektivniji rezultat 1:1. Mi smo prividno imali inicjativu, ali sigurno da smo imali iz tog razloga što je domaćin poveo pa je prepustio nama preostali dio utakmice orijentišući se prije svega na kontre i čekajući svoje prilike iz polukontri i kontri. Dominacijom u drugom poluvremenu i pritiskom, bez nekih velikih prilika, došli smo do izjadnečenja. Nastavili smo dalje da napadamo u tih zadnjih desetak minuta ali borbenost i htjenje Drine nam nije omogučilo da dođemo do tri boda. Kad sve saberem i oduzmem mislim da je najrealniji rezultat 1:1 i da sa ovim rezultatom mogu biti zadovoljni i domaćini i mi. Čestitam Drini na fer i korektnoj igri. Vjerujem da nije bilo nikakvog oštrijeg starta a vjerujem isto tako da je i Drina zadovoljna korektnom igrom moje ekipe“, rekao je Slišković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se