23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Bajić: Sreća nam se konačno osmjehnula

U borbi za premijerligaški opstanak Drina je na svom terenu bila bolja od Olimpika sa 3:0. Iako još ništa nije gotovo, Drina će ipak mirnije čekati srijedu i utakmicu sa Zvijezdom.

Poslije utakmice trener Srđan Bajić je istakao da se sreća konačno osmjehnula i Drini.

„Ja sam prije utakmice govorio da je došlo vrijeme da nas malo pogleda i sreća. Mislim da smo uz pomoć nje i postigli ona dva prelijepa gola koja se rijetko mogu vidjeti. Zaslužili smo je, momci su izgarali, dali jedan svoj maksimum, bili su svjesni situacije u kojoj se nalazimo. U drugom poluvremenu smo dali još jedan gol i lagano smo utakmicu priveli kraju. Sad se u svakom slučaju lakše diše“, rekao je Bajić.

On je dodao da predstoji još četiri kola te da je dvanaest bodova u igri.

„Nećemo se opustiti, nemamo puno vremena za slavlje. U srijedu nas očekuje izuzetno važna utakmica protiv Zvijezde. Probaćemo da odigramo što kvalitetnije te da u ovoj polusezoni napravimo i neki dobar rezultat na strani“, zaključio je Bajić.

Trener Olimpika Mirza Varešanović nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe iako su, kako kaže, nastupili nekompletni.

„Mi smo došli u Zvornik bez dosta igrača koji su povrijeđeni ili roviti. Rekao sam prije ovog susreta da je nama prioritet Kup. Mislio sam da igrači koji su dobili danas priliku mogu ravnopravno parirati Drini, međutim oni su pokazali da je Premijer liga za njih prevelik zalogaj“, rekao je Varešanović, koji je čestitao treneru Bajiću na korektnoj i dobroj igri, te zasluženoj pobjedi.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se