20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Zemljaci pomažu FK Lokanj

Plodna saradnja fudbalskog kluba iz zvorničke opštine i brojnih prijatelja iz inostrasntva

ZVORNIK – U zvorničkoj mjesnoj zajednici Lokanj, zabelježili smo veliku privrženost ljudi iz ovog mјesta koji borave na privremenom radu u inostarsntvu, istoimenom fudbalskom klubu. Uprava FK „Lokanj“ početkom ove godine obratila se mјeštanima koji borave u inostranstvu da u skladu sa mogućnostima pomognu rad kluba, koji se uspješno takmiči u Regionalnoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa Istok.

[quote color=“#020202″ bgcolor=“#e2e2e2″ arrow=“yes“ align=“right“]Klub je zadesila velika nesreća, jer je 21. marta ove godine u saobraćajnoj nesreći život izgubio Dejan Đukanović, jedan od najboljih i najstandardnijih igrača. Klub je donio odluku da se dres sa brojem 15 koji je nosio pokojni Dejan, povuče iz upotrebe, a da sve utakmice do kraja prvenstva budu posvećene njemu.[/quote]

– Zahvaljujući velikoj ljubavi naših zemljaka, koji privremeno rade po raznim zapadnoevropskim zemljama, klub je dobio vrijedne poklone. Svaki je dragocijen, ali bih izdvojio dvije garniture dresova od Milosava Savića, novu garnituru dresova koju je poklonio Slobodan Tome Đorđić, 10 pari kopački i tri lopte od Željka Tejića i komplet trenerki i majica za sve fudbalere, poklon Slaviše Tešića. Klub su značajno pomogli i Veljko Janković i LJubisav Đurić, rekao nam je Zoran Đukanović, potpredsjednik kluba i šef stručnog štaba FK Lokanj.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se