18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra oblačno, prije podne slabe padavine

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa padavinama, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj rano ujutro u centralnim i istočnim predjelima biće oblačno uz slabu kišu i susnježicu, a u višim predjelima snijeg.

U ostalim predjelima biće suvo i umjereno oblačno, a biće malo svežije nego danas.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, na jugu umjerena do pojačana bura, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura biće između minus tri i dva stepena, na jugu Hercegovine od dva do šest stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura biće između pet i 11 stepeni, na jugu do 15 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus osam, Čemerno četiri, Han Pijesak pet, Gacko i Kalinovik sedam, Ivan-sedlo i Kupres osam, Drinić i Nevesinje 10, Livno, Sarajevo Foča i Srebrenica 11, Goražde i Rudo 12, Drvar, Bileća, Mrkonjić Grad, Šipovo i Trebinje 13, Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Jajce, Tuzla, Srbac, Višegrad, Ribnik i Zenica 14, Bihać, Doboj, Novi Grad i Neum 15, Mostar, Banjaluka i Stolac 16, Sanski Most i Čapljina 17 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se