14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Šta boja očiju govori o njemu: Da li je materijal za brak ili ženskaroš?

Da, da, dobro ste pročitale, na osnovu boje očiju saznajte da li je dobar materijal za dečka.

Sljedeći put kada ga pogledaš u oči dobro upamti koje su boje, zato što će na temelju toga moći zaključiš mnogo toga o njegovom karakteru. Ne kažu džabe da ,, Pogled govori više od hiljadu riječi. ”

1. Plave oči.

Nezavisno od nijanse, plava boja se povezuje s mladošću i nevinošću. Tamnija nijansa označava da je strastveniji, dok svjetlije nijanse sugerišu da se radi o smirenijoj osobi. Neka istraživanja su pokazala da su plavooki momci manje skloni agresivnom ponašanju, kao i samopotcijenjivanju.

Momci koji imaju svjetlo plave oči, skloniji su flertu i dubokom razmišljanju (i premišljanju).

To takođe ukazuje da su dobri u strateškim sportovima isto kao i u pravljenju planova. Medicinski univerzitet u Koloradu došao je do zaključka u jednom svom istraživanju da osobe sa svijetlim očima češće obolijevaju od raka kože. Plavooki momci više vole plavooke djevojke, zaključak je još jednog, od brojnih istraživanja.

2. Tamnosmeđe oči.

Univerzitet Čarls koji se nalazi u Pragu došao je do zaključka da su momci koji imaju smeđe oči nježni i da se u njih možete imati puno povjerenja. Ova boja se povezuje s vjerom i odanošću, kao i samopouzdanjem, odlučnošću i upornošću. Zato, sa sigurnošću možemo reći, da nije sticaj okolnost da upravo najbogatiji i najuspješniji momci imaju smeđe oči.

3. Zelene oči.

Ova boja spada u najrijeđe, zato su zelenooki momci obično misteriozni. Kada je u pitanju seks, ovo je njihovo polje na kojem se odlično snalaze. Ova boja signalizira da je momak spontan, maštovit i uvijek dobro raspoložen za akciju.

Neodvojivo od spontanosti, zelenooki momci su često nepouzdani, zato će s njim sve biti komplikovano, a samim tim nikada monotono. Kada su u vezi, postaju jako emotivni i ne boje se da svoje osjećaje i pokažu, piše “Cosmopolitan“.

4. Svjetlobraon oči.

Još jedna rijetka boja koja se zavisno od svjetlosti i raspoloženja mijenja u zelenu ili plavu. Pod određenim svjetlom oči mogu dobiti zlatan ton, skoro žut. Transformacija boje povezuje se sa spontanošću i zabavnim karakterom osobe, dok primjesa zelenog tona sugeriše nestašnu stranu karaktera.

Braon podton ukazuje na otvorenu prirodu. Momci sa svjetlobraon očima su osjećajni, saosjećaju se s drugima, zato je medicina, kao poziv, pravi izbor za njih. Ipak, uvijek budi spremna za avanturu, jer oni vole nove stvari i ne boje se izazova, prenosi Cafe.ba.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se