15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Pljačka u tržnom centru ‘Tom’ na Palama

ISTOČNO SARAJEVO – Iz prodavnice obuće u objektu tržnog centra „Tom“ na Palama ukradeno je 1.700 KM pazara, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policija je u razgovoru sa radnicom došla do saznanja da je nepoznato lice iskoristilo njenu nepažnju dok se nalazila u magacinu i iz kase ukralo novac.

U sportskoj kladionici u Ulici Stefana Nemanje, opština Istočno Novo Sarajevo, sinoć oko 21.00 čas izvršeno je razbojništvo.

Uviđajem je konstatovano da su dva nepoznata maskirana lica ušla u kladionicu i uz prijetnju upotrebe pištolja zatražila od radnice da im preda novac. Nakon što su uzeli određenu količinu novca, pljačkaši su pobjegli.

U toku je rad na rasvjetljavanju tog krivičnog djela, navodi se u saopštenju.

Policija u Rudom uhapsila je pedesetogodišnjeg muškarca čiji su inicijali M.C. i oduzela mu lovačku pušku sačmaricu i lovački karabin, jer je oružjem prijetio četrdesettrogodišnjem M.C.

Četrdesettrogodišnjak je prijavio juče policiji da ga je fizički napao pedesetogodišnjak i prema njemu okrenuo cijev svoje lovačke puške, a pedesetogodišnjak je policiji rekao da je on prvo fizički napadnut.

Nakon kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu biće podneseni izvještaji protiv ovih lica, ističu iz CJB Istočno Sarajevo.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se