18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ova tri horoskopska znaka najviše lažu!

Ako niste sigurni koliko možete vjerujete nekim prijateljima, partneru i kolegama, provjerite nalaze li se među ova tri znaka – jer oni tako nonšalantno lažu, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu, poput disanja, poput ispijanja čaše vode … dakle, bez i malo stida!

Lav

Lavu je naophodno biti u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i navodi na svoju vodenicu. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. Ubediće vas da je crno bijelo i još ćete ispasti zakeralo koje u svemu nalazi neke mane i samo hoće da se svađa, prenosi Cafe.ba.

Ribe

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi u drugima izazove zavist.

Pošte već žive u svijetu fantazije, tj. laži, Ribama uopće nije teško izmišljati priče. Tako dobro znaju zamažu oči slušateljima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Pored toga, u stanju su i da same povjeruju u vlastite izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Blizanci

Čuvajte ove šarlatana! Oni će vas tako lako slagati, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu. Očas posla će izigrati vaše povjerenje i izdati vas. Oni toliko često lažu, da više ne znaju što su kome i kada rekli, pa se lako i ofiraju. Tu smo već u dilemi, da li su Blizanci najlažljivija znak, ili znak koji najviše hvataju u lažima. Izlane se očas posla, ali dok vi shvatite što se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina, da čovjek već može vas uvjeriti da se ne zovete onako kako se zovete. Također, zbog svoje velike pričljivost, htjeli oni ili ne, ne mogu da sačuvaju tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvijek je još malo začine. Oni ne izvrću istinu, oni s njom žongliraju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se