5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Oslabljena Drina cilja tri boda (video)

Pobjeda protiv Travnika došla je u pravi čas za fudbalere Drine. Sa puno samopouzdanja ekipa ide u Vitez gdje će odigrati susret 23. kola protiv još jednog „davljenika“ na tabeli.

Drina će u ovu utakmicu ući bez četiri važna igrača, bez Dejana Blagojevića, koji je dobio crveni karton protiv Travnika, Miloša Filipovića, koji ima tri žuta kartona i Momčila Mrkaića i Slobodana Đurića, zbog povrede.

Trener Srđan Bajić ističe da je svjestan težine utakmice i dodaje da bi eventualnom pobjedom Drina rješila mnoge stvari.

„Idemo ekipi Viteza u jednom vrlo nezgodnom momentu iz nekoliko razloga. Vitez se grčevito bori za opstanak u ligi i čini mi se da hvata poslednji voz da se ukrca. Promjenili su trenera tako da se uvijek nekako u tim trenucima ekipa razbudi i razdrma. Očekuje nas jedan težak posao pogotovo što mi imamo kadrovskih problema zbog žutih i crvenih kartona kao i povreda. Ipak, šta je tu je, svjesni smo težine te utakmice, ko bude igrao daće jedan svoj maksimum, mislim da bi pobjedom rješili mnoge stvari“, rekao je Bajić uoči polaska za Vitez.

Zvorničani su se za Vitez uputila dan ranije kako bi što spremnije dočekali susret protiv konkurenta u borbi za opstanak. Suret Viteza i Drine se igra od 16.30 časova.

Juče je određena kazna Dejanu Blagojeviću zbog crvenog kartona koji je dobio u subotu. On će zbog navodnog udaranja protivničkog igrača pauzirati dvije utakmice.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se