18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Najbolji cvijetni aranžmani kojima ćete oduševiti drage osobe

Dostava cvijeća predstavlja savršen izbor za poklon dragim osobama, ali i za formalna čestitanja manje bliskim ljudima ili poslovnim partnerima. Bilo da cvijećem želite da pokažete i dokažete svoju ljubav i privrženost, da čestitate praznik ili neki drugi povod, poželite brzo ozdravljenje ili pak samo da iznenadite i obradujete nekog do koga vam je stalo, pažnju treba usmjeriti i na aranžmane, odnosno formu u kojoj će cvijeće biti uručeno primaocu. Postoje različita, originalna riješenja ovog pitanja, a mi vam predstavljamo neka od njih.

Dostava cvijeća u korpi

Pletena korpa pogodna je kako za male, tako i za velike cvijetne aranžmane. Ukoliko dostavom cvijeća želite da poklonite raskošan dar, odlučite se za velike bukete u korpama: ako je u pitanju iskazivanje ljubavi, neka to bude 101 crvena ruža, a ako je pak u pitanju prijateljski poklon, najbolje je da to budu ruže nježnijih nijansi ili lale u ovom tonu. Dostava cvijeća u korpi manjeg formata takođe je idealna kada je u pitanju darivanje domaćice prilikom posjete za krsnu slavu, jer pokazuje pažnju s jedne, dok je savršen kućni ukras sa druge strane. Korpa je, dakle, forma za raskošne bukete, ali i nešto skromnije, svakodnevnije prilike, kao što su odlazak u goste ili proslava godišnjice braka vama bliskih prijatelja ili rođaka.

Buket cvijeća kao znak pažnje i naklonosti

Buket se upotrebljava prilikom dostave cvijeća za rođendane, ali i Osmi mart, damama kojima želimo da iskažemo posebnu nježnost i naklonost. Za praznik žena, mamama, bakama, djevojkama, suprugama ili prijateljicama poklanjajte elegantno i svedeno dekorisane bukete, jer je to izbor sa kojim sigurno nećete pogriješiti. Treba se uvijek odlučiti za omiljeno cvijeće osobe kojoj se poklanja. Takođe, od dostave cvijeća u buketu ne treba prezati ni kada su u pitanju poslovne prilike, jer je to odličan način da se čestita neka prilika i poželi uspjeh u daljoj karijeri.

Dostava cvijeća uz dodatni poklon

Plišane igračke, čokolade i nakit dodatni su pokloni dostavi cvijeća u svim prilikama, od zavisnosti od afiniteta osobe kojoj se poklanja, ali i idealno riješenje za Dan zaljubljenih i rođendane naših najmilijih, koji će ih sigurno obradovati i izmamiti osmjehe. Ne ustručavajte se od ovih dodatnih darova ni kada su manje bliski ljudi u pitanju, jer ćete kutijom slatkiša i buketom pokazati pažnju, ali i poručiti da ste kulturni i elegantni, te da znate da izaberete odličan poklon.

Cvijeće u prefinjenoj kutiji

Cvijeće raznih vrsta i boja može se poklanjati i u raznim kutijama – plišanim, boje zlata, okruglim i četvrtastim. Ovakav izbor najčešće je prisutan prilikom dostave cvijeća za venčanja ili krštenja, odnosno prilike kada nešto luksuznije varijante dolaze u obzir. Takođe, kutija u obliku srca, bilo da se koristi u svojoj plitkoj varijanti, ispunjena položenim cvijećem, ili pak nešto dubljoj, iz koje izlazi buket kao iz vaze, odlično je riješenje kad nekome želite da pokažete svoju naklonost i simpatije. Dostava cvijeća u ovoj formi je sve popularnija i zastupljenija, jer može dobiti kako elegantan, tako i originalan i kreativan izgled, te poslužiti u formalnim, odnosno neformalnim situacijama poklanjanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se