5.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Krupa iznenadila Drinu

Fudbaleri Drine neprijatno su iznenadili svoje navijače porazom u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske od ekipe Krupe (1:2).

Svoj debi na klupi Drine po dobrom neće pamtiti ni trener Srđan Bajić.

Utakmica je odigrana na izuzetno teškom terenu natopljenim vodom a prvu priliku su propustili domaći u 4. minutu kada je centaršut uputio Đerić a Nedeljković šalje loptu prema golu gostiju ali golman Vasić je uspješan.

Gosti su propustili dvije prilike u 5. i 10. minutu preko Milanovića a u 16. i 41. minutu neprecizan je i Jandrić.

Drina je svoju najbolju priliku za gol propustila u 45. minutu kada je Ilić centrirao sa desne strane a Lazarević sa pet metara iskosa šutirao, ipak golman gostiju je na visini zadatka.

Nakon tri minute igre u drugom dijelu gosti stižu do vodstva. U jednom napadu Krupe Ivanović griješi u odbrani a lopta dolazi do Malinovića, koji sa desetak metara iskosa šalje loptu u mrežu Drine.

Drina je od tog momenta krenula na sve ili ništa, bila je bolja na terenu ali ipak od gola nije bilo ništa.

U 70. minutu nova prilika za domaćina. Loptu nabacuje Milošević a Nedeljković šutira po sredini gola pravo u golmana Vasića.

U 84. minutu Drina ipak stiže da poravna rezultat. Filipović izvodi slobodan udarac sa 22 metra i na maestralan način pogađa gol Krupe.

Kada se očekivao kraj utakmice i kakva takva šansa Drine za revanš, uslijedio je hladan tuš za domaće igrače. U kontra napadu je loptu dobio Studen i savladao Maksimovića, i donio veliko slavlje svom timu.

Revanš je se igra 29. aprila u Krupi na Vrbasu.

DRINA Zvornik – KRUPA Krupa na Vrbasu 1:2 (0:0)

Stadion: Gradski u Zvorniku; Gledalaca: 350; Glavni sudija: Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo); Žuti kartoni: Ivanović, Vasić (Drina), Vasić, Ducanović, Paštar (Krupa).

DRINA: Maksimović, Filipović, Ivanović, Ilić, Vasić (Od 50. minuta Mrkaić), Lazarević, Nedeljković, Milenković, Đerić (Od 46. minuta Milošević), Bošković, Blagojević.

KRUPA: Vasić, Ducanović, Stjepanović (Od 55. minuta Studen), Damjanović, Jandrić, Vuković, Mazalica, Vidović, Malinović, Paštar, Milanović (Od 63. minuta Skopljak, od 90. minuta Đukarić).

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se