13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

FUDBALSKI SPEKTAKL U ZVORNIKU: Drina priželjkuje iznenađenje!

Seriju teških utakmica fudbaleri Drine nastaviće sutra kada u 20. kolu dočekuju favorizovano Sarajevo.

Porazi od Mladosti i Radnika u prethodnim kolima doveli su četu Srđana Bajića u nezgodan položaj.

Iako će sutrašnji protivnik biti silno motivisan, zbog borbe za titulu sa Širokim Brijegom, Zvorničani vjeruju da mogu napraviti iznenađenje i tako prekinuti seriju loših rezultata.

„Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica protiv jednog dobrog tima i dobro organizovanog kluba. Mislim da u toj utakmici i mi imamo svoje adute i da se i mi pitamo. Ako damo jedan svoj maksimum možemo se nadati nekom povoljnom rezultatu. Realno gledajući i nerješen susret je za nas u ovoj situaciji dobar rezultat“, kaže trener Drine Srđan Bajić.

Bajić će na raspolaganju imati sve igrače sem štopera Slavka Ćulibrka, kome predstoji još jedan meč pauze zbog crvenog kartona dobijenog u 18. kolu protiv Mladosti.

Drina je u prethodnim utakmicama propustila šansu da pobjegne sa dna tabele, svjestan je toga i mladi fudbaler Boban Đerić.

„Nemamo vremena da žalimo za propuštenim šansama. Sada nam je najvažnija utakmica sa Sarajevom i vjerujem, bez obzira na njihovu snagu, da možemo iznenaditi favorizovanog protivnika i tako se udaljiti od opasne zone“, istakao je Đerić.

Susret Drine i Sarajeva počeće u 16.30 časova a sudiće ga Muamer Bureković iz Zenice. Pomoćnici su Igor Radaković, iz Prijedora i Fikret Bačić, iz Lukavca dok je četvrti arbitar Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Delegat susreta je Ljubiša Tripunović iz Doboja a kontrolor suđenja Blaž Živković.

Ponovo TV prenos sa Gradskog stadiona

S obzirom da za utakmicu vlada veliko interesovanje i da se očekuje dolazak velikog broja gostujućih navijača, iz Drine su apelovali na sve ljubitelje fudbala da na Gradski stadion dođu ranije kako se nebi stvarala bespotrebna gužva.

Klub je ranije donio odluku da cijena ulaznice za zapadnu tribinu ostane ista kao u prethodnom periodu 5 KM, dok će cijena ulaznice za istočnu tribinu biti 7 KM. Ulaz za žene i djecu biće slobodan.

Utakmica će biti direktno prenošena na „Moja TV“ servisu.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se