13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Fudbaleri Gubera posjetili grob Dejana Đukanovića

LOKANJ – U srijedu je odigrana odgođena utakmica 15. kola Regionalne lige RS, grupa “Istok, između Lokanja i Gubera. Utakmica između ova dva kluba odgođena je zbog pogibije fudbalera Lokanja, Dejana Đukanovića, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Prije početka utakmice delegacija Fudbalskog kluba Guber, na čelu sa predsjednikom kluba Suljom Čakanovićem, te fudbalerima Stojanom Milinkovićem i Ajom Smajlovićem, posjetila je grob Dejana Đukanovića, gdje su odali počast i položili vijenac.

– Ovo je naše opredeljenje da u Trećoj ligi u kojoj se takmičimo sklopimo dobre prijateljske odnose. Ovo je tužna vijest koja je zadesila cijelu regiju o pogibiji ovog fudbalera. Mi smo odmah reagovali, javili se Upravi Lokanja i stavili se na raspolaganje u smislu, ako treba neka pomoć od našeg kluba. Fudbalski klub Lokanja uvijek je bio prijateljski naklonjen prema Fudbalskom klubu Guber, tako će nadam se ostati i ubuduće, a mi ćemo širiti saradnju i sa drugim klubovima, da u jednom fer plej, završimo utakmicu i da poslije svake utakmice pružimo ruku jedni drugima – rekao je Suljo Čakanović, predsjednik Gubera.

Odgođena utakmica pripala je gostima iz Srebrenice rezultatom 3:0.

M.Đorđić

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se