-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Evo kako se žene spremaju za seks s vama!

Svaki muškarac zna da se žena ne odlučuje tako lako na seks, a i kad se odluči, mora da izvede ovih osam rituala ili ništa od svega

Muškarci kad se spremaju za seks, to se vjerovatno svodi na tuširanje i dezodorans. Ali zato žene imaju razne rituale. Evo i koje.

Obraćaju pažnju na to da donji veš bude u kompletu. Brushalter i gaćice koji su u paru ženu će učiniti sigurnijom u sebe kada skine odjeću.

Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od važnih razloga zbog kojih žene odbijaju seks, prenosi Telegraf.rs.

Pripreme romantičnu i seksi muziku. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi put dolazi kod nje, pobrinuće se da u pozadini svira senzualna muzika koja budi strasti.

Cijo dan paze šta jedu. Ako ih uveče očekuje akcija, izbjegavaju hranu koja nadima i uzrokuje gasove.

Provjeravaju da li mirišu dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primjeti da to rade, žene su ispraksirao do savršenstva.

Osvježavaju se dole. Koriste osvježavajuće maramice, sprejeve, ali najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osjetljivosti ženskih intimnih dijelova.

Pitaju se da li su popile pilulu za kontracepciju. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve živo prije seksa, javi se trunka sumnje jesu li uzele pilulu.

Osmjehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvježavanja, oblačenja sparenog veša još je samo ostalo da se pogledaju u ogledalo, osmjehnu se i kažu samoj sebi: “Izgledam fenomenalno”!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se