23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Drina gostuje na Grbavici

Gostovanjem u Sarajevu protiv Željezničara, zvornička Drina završiće seriju teških utakmica.

Zvorničani se u paklenom ritmu srijeda-subota nisu baš najbolje pokazali ali poslednja ligaška utakmica protiv Sarajeva, u kojoj je osvojen dragocjen bod, daje nadu da mogu doći do pozitivnog rezultata.

Trener Srđan Bajić ističe da je putokaz kako se dolazi do bodova utakmica sa Sarajevom.

„Momci su vidjeli da se moraju isprazniti i fizički i emocionalno na svakoj utakmici i samo tako mogu očekivati dobar rezultat. Bod na Grbavici bio bi prava stvar ali biće veoma teško. Željezničar je jedan od najboljih klubova u ligi i dolazimo mu na noge posle neočekivanog kiksa protiv Radnika. To znači da će sutra biti pod tzv. moranjem a mi ćemo nastojati da to njihovo moranje pretvorimo u našu dobit i zašto ne očekivati neki povoljan rezultat“, ističe Bajić.

Ono što predstavlja najveći problem za Bajića jeste povreda napadača Momčila Mrkaića. On je u 7. minuti utakmice sa Sarajevom napustio teren zbog povrede skočnog zgloba i prema prvim procjenama pauziraće oko tri nedjelje.

Povoljna okolnost je povratak štopera Slavka Ćulibrka nakon tri utakmice pauze zbog crvenog kartona. Ipak, moraće da bude oprezniji jer mu prijeti nova suspenzija od jedne utakmice ukoliko zaradi žuti karton.

Posebnu pažnju bi sutra trebalo obratiti i na glavnog arbitra Gorana Paradžika, koji je i u Zvorniku dijelio pravdu, ili bolje rečeno nepravdu, između ova dva rivala. Tada je Drina utakmicu završila sa deset igrača i porazom od 2:1.

Paradžiku će sutra pomagati Željko Marić, iz Doboja i Dalibor Hrstić, iz Ljubuškog a četvrti arbitar je Husein Terzić, iz Travnika.

Delegat susreta je Izet Banda, iz Brčkog dok je kontrolor suđenja Marko Bilić, iz Zenice.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se