5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Dodik i Lukač posjetili ranjene policajce

ZVORNIK – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač posjetili su danas policajce Željka Gajića i Stevu Milovanovića, koji su ranjeni u terorističkom napada na policijsku stanicu 27. aprila.

„Došao sam da obiđem policajce i iskažem žaljenje, jer su stradali nevini ljudi. Nažalost, Dragan /Đurić/ nije preživio napad, jer nije ni imao priliku da se brani. Nadam se da će povrijeđeni policajci imati uspješan oporavak i da će, kada se steknu uslovi i potpuno se oporave, vratiti se na posao“, rekao je Dodik novinarima nakon posjete ranjenim policajcima koji su na liječenju u Opštoj bolnici u Zvorniku.

Predsjednik Srpske je naglasio da se danas veoma teško boriti protiv terorizma, koji je zasnovan na vjerskom fanatizmu.

On je rekao da će Republika Srpska iz ovoga sigurno izaći organizovanija, poručivši da svi građani Srpske moraju biti sigurni da je situacija mirna i potpuno pod kontrolom.

„Uložićemo dodatni napor da identifikujemo sve one koji su bili umiješani u ovaj teroristički čin. Republika Srpska ima pravo da se brani i, s tim u vezi, biće učinjeno sve da se odbranimo. Izgradićemo bezbjednosne strukture koje će moći preduprijediti ovakve događaje“, poručio je predjesjednik Republike Srpske.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se