20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Djevojke, obratite pažnju: 10 stvari koje totalno odbijaju frajere

Možda ih ne primjećujete, ali postoji mogućnost da neke stvari radite pogrešno.

Muškarci su jednostavna bića, bez obzira na to što vi mislili o njima. No, upravo zbog toga, cijene jednostavnost i spontanost, ali i opuštenost u vezi. Trudite li se previše da bude srećn, možda ćete učiniti upravo suprotno, a ponekad su i najneprimjetnije stvari od izrazite važnosti za uspjeh vaše veze, piše Cosmopolitan.

Ovih 10 stvari totalno će ga odbiti, pa vam savjetujemo da ih izbjegavate:

1. Imate vrlo duge nokte.

Muškarci vole lijepe i uredne nokte na ženama, ali ne i nokte kojima riskirate ozbiljne povrede. Predugi nokti za njega će izgledati neuredno i neprivlačno.

2. Podcjenjujete se.

Pametan, ambiciozan i siguran muškarac biće oduševljen vašom inteligencijom. Primijetite li kako se konstantno prilagođavate svojem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom „gubite“ svoju karakternost, vjerovatno izlazite s previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cijene vašu posebnost.

3. Priljepljeni ste za njega.

Svakom muškarcu (da bi bio muškarac) potrebno je vrijeme za sebe. Dajte mu prostora – koliko god mu je potrebno. Nakon nekog vremena, primijetićete kako će trčati za vama.

4. Ponašate se kao da ste mu majka.

Poznati psiholog Sigmund Frojd rekao je da muškarci na neki način žele biti u vezi sa svojom majkom. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš poput njihove majke, ali sigurno ne žele imati drugu majku.

5. Koristite previše parfema.

Parfem bi trebao naglašavati vaš prirodan miris koji će isticati vašu posebnost. Ipak, ništa nije gore od ljubljenja ženskog vrata natopljenog prejakim mirisom.

6. Nosite jaku šminku.

Nosite šminku kako bi istaknule karakteristike lica – ne da stvarate nove!

7. Posvuda ostavljate odjeću.

Ovo je jednostavno pravilo. Živite li zajedno, odjeću ostavljate kod kuće. Ako ste u ranoj fazi veze, nemojte je ostavljati u njegovom stanu, a isto vrijedi i za ostale stvari.

8. Upuštate se u flert s drugim muškarcima.

Najlakši način da ga naljutite jest „nevinim“ flertom s drugim dečkom, a najviše onda kad je to pred njim. Ako vam je toliko dosadno u životu da svjesno tražite dramu, nezreli ste za vezu. Budite solo dok ne odrastete.

9. Uvijek ste mu dostupni.

Bez obzira na to u kojoj ste fazi veze, pobrinite se da imate ispunjen život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobjeći.

10. Negativni ste.

Srećan i siguran muškarac izbjegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cijenite ono što imate.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se