18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Blijedo izdanje Drine u borbi za opstanak (foto/video)

Fudbaleri Drine u potpunosti su razočarali svoje navijače porazom na svom terenu od Čelika (0:1). Današnjim porazom Drina je sebi zakomplikovala situaciju u vezi opstanka u ligi.

Da li je psihološki faktor zbog važnosti utakmice uticao na Zvorničane ili nešto drugo, u svakom slučaju igru koju su danas prikazali ravna je nuli. S druge strane Čelik je djelovao dosta sigurnije i opasnije, iskoristio je jednu grešku domaće odbrane i osvojio tri boda.

Što se tiče prilika, izdvojićemo 19. minut kada je Filipović centrirao a Nedeljković nije stigao da pošalje loptu u gol. Filipović je pokušao ugroziti Adilovića u 30. minutu ali golman gostiju uspješan. Mrkaić je u 61. minutu šutirao sa pet metara ali je njegov šut otišao pored gola.

Gosti su do gola došli u 50. minutu. Vernes Selimović je iskoristio pasivnost domaće odbrane i savladao Maksimovića.

Veoma težak period je pred Drinom. Šest kola ostalo je do kraja prvenstva a pet bodova prednosti je i dalje razlika u odnosu na pretposlednju i poslednju ekipu na tabeli. Ima li Drina snage da kraj prvenstva dočeka iznad petnaestog mijesta, vidjećemo u narednom periodu. Konkurenti su iz kola u kolo sve bolji a bodovna razlika sve tanja.

DRINA – ČELIK 0:1 (0:0)

Strijelac: Selimović u 50. minutu; Stadion: Gradski u Zvorniku; Gledalaca: 600; Glavni sudija: Irfan Peljto (Sarajevo); Žuti kartoni: Karić, Simić, Bureković, Dedić (Čelik).

DRINA: Maksimović, Filipović, Ćulibrk, Ilić, Kikić, Mrkaić (Od 70. minuta Ćulum), Vasić, Lazarević, Memović, Nedeljković (Od 60. minuta Đerić), Milošević (Od 85. minuta Milenković).

ČELIK: Adilović, Gojković, Karić, Selimović (Od 80. minuta Hećo), Kojić, Simić (Od 90. minuta Kavazović), Popović (Od 60. minuta Bajrakteravić), Bureković, Dedić, Pezer, Jusić.

[mom_video type=“youtube“ id=“BmeTkS_WY00″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se