23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Bajić: Zadovoljan sam rezultatom i igrom svog tima (video)

Drina je u 20. kolu osvojila vrlo važan bod protiv ekipe Sarajeva. Da su imali malo više sreće Zvorničani bi osvojili i sva tri boda ali četa Srđana Bajića nema vremena za žaljenje.

Nakon utakmice trener Bajić je rekao da je zadovoljan rezultatom i igrom svog tima.

„Da nam je neko prije utakmice ponudio bod mi bi ga sigurno prihvatili. Ja sam zamislio ovakvu utakmicu i to sam prenio na svoje igrače. Oni su moje zamisli u potpunosti ispunili. Imali smo u prvom poluvremenu tri dobre prilike ali ih nismo iskoristili a u drugom poluvremenu smo igrali povučenije. Sarajevo je imalo veći posjed lopte i tu smo imali nekoliko šansi. Ako gledamo stopostotne šanse onda smo mi bili bliže pobjedi a ako se računa posjed lopte onda je svakako Sarajevo zaslužilo pobjedu. Mi smo izuzetno zadovoljni i srećni zbog ovog osvojenog boda i trudićemo se da nastavimo sa dobrim partijama u nastavku prvenstva“, rekao je Bajić.

On je dodao da je Drina u ovoj utakmici bila oslabljena neigranjem štopera Ćulibrka a da stvar bude gora na početku utakmice povrijedio se Mrkaić a nešto kasnije i Ilić. Bajić je rekao da je iz tog razloga ekipa u drugom poluvremenu igrala povučenije.

Šef stručnog štaba Sarajeva, Meho Kodro kaže da nije zadovoljan ni igrom ni rezultatom.

„Nismo imali niti jedan šut prema golu u prvom poluvremenu i to je za ekipu poput naše katastrofalno. U drugom smo poluvremenu dobili malo dubine u sredini i po stranama. Međutim, to nije bilo dovoljno. Iz jednog nabijanja stvorili smo polupriliku, ali to nije bilo dovoljno. Meni nije važno šta rade protivnici, važni smo samo mi. Ako mi dobro igramo onda protivnici nisu bitni. Moramo popraviti igru, to je za nas najvažnije“, rekao je Kodro.

[mom_video type=“youtube“ id=“16pQkSZM950″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se