5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

5 fatalnih žena za kojima muškarci otkidaju, a ženama nije jasno zašto

Često imate priliku da čujete od mušakaraca kako se oduševljavaju nekim ženima i smatraju ih jako privlačnima, a vama nije jasno zbog čega… Za ovim djevojkama uzdiše više miliona muškaraca, a ženama nisu čak ni lijepe, piše Blic Žena.

1) ŠAKIRA


Iako je najpoznatija po svojim muzičkim hitovima, ipak među muškom populacijom  je daleko poznatija po oblinama, senzacionalnim plesnim pokretima i nevinom izrazu lica. Žene pak u njoj ne vide ništa više od slatke djevojke, debelih butina.

2) KETI PERI


Poznata po svojim hitovima, umjetnica koja ima najprodavanije albume, lijepa i zgodna, takođe se smatra seks simbolom. Njen jedinstven stil oblačenja je izdvaja od drugih. Muškarci za nju misle da ima nešto seksi u svom stavu, dok žene zapravo nisu oduševljene.

3) HAJDEN PANATIER

89325 profimedia0216598742Proslavljena glumica, pjevačica i model je san mnogih muškaraca. Poznata po ulogama seksi navijačice i dalje muškarcima budi maštu i oni je jednostavno smatraju sekst simbolom. Većina momaka će se istopiti pri samoj pomisli na nju, dok žene misle da je samo slatka plavuša, ali da je daleko od seksiplne fatalne djevojke.

4) DŽENI MEKARTNI

89326 profimedia0218286571
Proslavila se naslovnicom u čuvenom magatinu „Playboy“, pojavljivala se u nekoliko TV emisija, a još je poznata i po dobrom humoru. Ona je kao vino, kako godine odmiču, sve je ljepša, privlačnija i zgodnija. Muškarci je jednostavno obožavaju. Žene, ne…

5) NIKI MINAŽ


Veoma uspješna kao tekstopisac i pjevač rep muzike. Neki kritičari čak i navode da je jedna od najuticajnijih žena svih vremena u svijetu repa. Ona je prva žena izvođač sa sedam singlova.  Mnogi muškarci je doživljavaju kao „dobru i opasnu ribu“, a na to je uticao i izbor njene muzika. Svakako muškarci za nju imaju samo riječi hvale, misle da je lijepa, zgodna i jako privlačna.

Kao što se  kaže, o ukusima ne treba raspravljati…

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se