13.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Ubio suprugu pred kćerkom

TESLIĆ – Bosiljko Đurić (25) uhapšen je juče ujutro zbog sumnje da je zbog ljubomore nožem usmrtio svoju suprugu Tatjanu Đurić (22) u njihovom stanu u Vidovdanskoj ulici u Tesliću.

Đurić je osumnjičen da je jedan čas iza ponoći, poslije svađe, nožem sedam puta u grudni koš ubo suprugu, a sve pred očima njihove trogodišnje kćerke i njegove maloljetne sestre.

Prema pričama stanara pomenute ulice, u jednosobnom stanu na broju 12 živjeli su Bosiljko sa suprugom Tatjanom i njihovom kćerkom, te njegova majka i sestra.

Izvor blizak istrazi rekao je da je motiv ubistva najvjerovatnije ljubomora, jer je Đurić sumnjao da ga supruga vara.

Komšije porodice Đurić ispričale su da je riječ o mirnoj i čestitoj porodici, te da su svi iznenađeni zbog svega što se dogodilo.

– Bosiljko je odrastao u ovoj ulici i uvijek je bio dobar momak, veoma prijatan i nikada nije pravio probleme. Uvijek se hvalio kako ima dobru suprugu. Prije tri-četiri godine su se vjenčali i super su se slagali. Nikada nisam čula da su se svađali ili imali neke probleme. Prije oko mjesec njemu je umro otac i bila sam u kući kod njih, tada je Tatjana plakala cijeli dan za svekrom, a on ju je tješio. Ništa nije slutilo da bi se ovako nešto moglo desiti – rekla je jedna od komšinica koja nije željela da joj objavimo ime.

Dodala je da je Bosiljko radio u jednom privatnom preduzeću u Tesliću, a odskoro je postao suvlasnik jednog kafića. Baš u tom kafiću je kao konobarica potom radila njegova supruga Tatjana.

Prema pričama drugih mještana, Bosiljko je sumnjao da ga ona duže vrijeme vara sa jednim momkom iz Teslića.

– On je čuo od nekih prijatelja da sumnjaju da ga ona vara, a navodno je i u njenom mobilnom telefonu našao više poruka između nje i njenog navodnog ljubavnika. Zbog toga su se u ponedjeljak uveče žestoko posvađali i on je u jednom trenutku uzeo kuhinjski nož i ubo je više puta u prsa, pred cijelom porodicom – istakao je izvor blizak istrazi.

Kada je vidjela šta je uradio, njegova majka je odmah pozvala policiju.

Ubrzo su do njihovog stana stigli policija i hitna pomoć, ali ljekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Đurić je policiju sačekao i nije se opirao prilikom hapšenja, a policajci su u kući pronašli nož kojim je počinjeno ubistvo.

– Čula sam neku galamu i svađu, a ubrzo se čulo i kako Bosiljkova kćerka plače. Potom sam čula i policijske sirene. Ovo je šokiralo sve mještane, ne znam kako će ova porodica dalje živjeti – rekla je jedna od komšinica.

Đurić se nalazio na kriminalističkoj obradi, poslije čega će biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju, koje će donijeti odluku o prijedlogu pritvora za njega piše Glas Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se