8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Nesvakidašnja ispovijest žene koja je iznajmljivala muškarce

Dokumentarni film „Žene koje su platile seks“, u režiji manekenke Džodi Marš, snimljen je u Americi. U njemu se pojavljuje Sindi (46) koja otkriva svoja iskustva sa muškim eskortom.

„Nisam imala predrasude, pomislila sam da bi to moglo da bude zabavno iskustvo i šansa da provedem vrijeme sa zgodnim muškarcem koji će mi posvetiti pažnju“, rekla je Sindi u Jutarnjem programu na „ITV“.

Razvela se prije nekoliko godina i dugo nije imala vezu… Potom je riješila da unajmi muškarca.

-Prvo sam željela da se sa svojom pratnjom samo dobro zabavim. Išli smo na jogu, a kad je riječ o hemiji, nisam se opterećivala time da li će doći do neke veće privlačnosti – priča ona.

Poslije zajedničke večere, završili su u krevetu…

-Znala sam u šta sam se uvukla. Bilo je šta je bilo. On je bio neodolijiv, zaista sladak. Međutim, u isto vrijeme nisam dozvolila da se moje srce umiješa. Dopalo mi se što sam svojim novcem to mogla da dobijem. Inače, taj muškarac je u dugoj vezi i otac je jednog djeteta- ispričala je Sindi i poručila svim ženama da probaju ovakvog muškarca, barem jednom u životu. Takođe je navela da je veoma važno da emocije držite pod kontrolom.

Na njenu priču, nadovezala se i Džodi Marš koja je iz Britanije: „Morala sam da dođem u Ameriku da nađem priče. Engleskinje unajmljuju mušku pratnju, ali neće da pričaju o tome. Ne znam zašto… Ja sam imala iskustvo sa muškom pratnjom. Unajmila sam ga poslije višegodišnje seksualne apstinencije“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se