10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Lima i Jarić dijele 240 miliona dolara

Adrijana Lima i Marko Jarić, iako su se rastali još prije godinu, tek u januaru su podnijeli zahtjev za razvod braka. Brakorazvodna parnica biće gotova u julu, a par je odlučio da zbog kćerki Valentine (5) i Sijene (3) sporazumno stavi tačku na svoj brak.

Zbog toga neće biti suđenja za podjelu imovine, već će se prema zakonima države Vajoming, gdje se vodi parnica jer su se tamo vjenčali 2009, njihovo bogatstvo dijeliti na pola. A to nije malo. Jarić je tokom igranja u NBA ligi zaradio 40 miliona dolara, ali je svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove.

Posljednjih godina posvetio se građevinarstvu, koje mu donosi dobar prihod, a ima poslove i u ugostiteljstvu, kako u SAD, tako i u Srbiji. Posluje i u modnom biznisu, kao i u internet prodaji video i foto materijala o poznatim sportistima. S druge strane, i Lima odlično zarađuje, ali manje od bivšeg muža. Tokom 2008. i 2009. zaradila je 20 miliona dolara, a poslije toga u prosjeku 7,5 miliona godišnje. Oni će dijeliti i vilu u Majamiju vrijednu 10 miliona, stan u Njujorku od šest miliona, kuću na Beverli Hilsu, koja je procijenjena na dva miliona, a tu je i jahta koju su platili 1,5 miliona dolara.

Bivši bračni par riješio je da se rastane prošle godine. Kako se spekulisalo, Lima je otkrila da ju je muž prevario s manekenkom Jovanom Švonjom, a američki mediji su objavili da ga je uhvatila i u nevjerstvu s komšinicom. Marko pokušava da zaštiti svoj privatni život, pa se u javnosti ne pojavljuje ni sa jednom djevojkom, dok Lima već šeta s novim momkom Džoom, kojeg je predstavila baš tada kada je podnijela papire za razvod.

Marko i Adrijana su se upoznali 2006. godine, a vjenčali su se 2009. na Dan zaljubljenih. Poslije pet godina riješili su da okončaju brak.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se