18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Košarkaši „Zvornik Basketa“ u Beogradu posjetili KK „Crvenu zvezdu“ i bili na utakmici ABA lige sa Metalcem

BUDUĆI ASOVI MEĐU ZVIJEZDAMA

Košrakaški klub „Zvornik Basket“, posjetio je u Beogradu ekipu „Crvene zvezde“. Mladi zvornički košarakaši i košarkašice su iskoristili ovu priliku i prisustvoivali utakmici ABA lige za Metalcem.

Buduću asovi košarke iz Zvornika, razgovarali su i slikali se sa sadašnjim zvijezdama Crvene Zvezde, odigrali nekoliko utakmica sa vršnjacima iz KK „Mladost“ iz Zemuna, što će im sve ostati u nezaboravnom sjećanju.

– Išli smo u Beograd, prije svega da se družimo, lijepo provedemo i upoznamo nove drugove. Željeli smo i da pokažemo da se u Zvorniku igra dobra košarka i da ima kvalitetnih igrača. Mada su rezultati sa igračima Mladosti bili nebitni, da kažem da su pioniri i pionirke našeg kluba slavili pobjede, a kadeti i predpioniri su poraženi. Mogu reći da smo u Beogradu doživjeli prijatne trenutke, naši igrači su pozdravljeni aplauzom od publike u hali Pionir. Jedna tribina je bila rezervisana za nas, a nakon utakmice sa Metalcem svi igrači Crvene Zvezde su nas pozdravili i slikali se sa našim momcima i djevojčicama, rekao nam je Dejan Gajić – Gaja, trener KK „Zvornik Basket“.

Košarkašice iz Zvornika, Dejana Stevanović i Helena Radiovojević su na poluvremenu utakmice učestvovale na kvizu „Koliko poznaješ Crvenu zvezdu“. Zvorničani su imali priliku i da se slikaju sa novinarem Vladanom Tegeltijom, košarkašem Edom Murićem i poznatim glumcem Milanom Kalinićem, vatrenim navijačem Zvezde.

Zvornički klub se zahvalio košarkašima Crvene zvezde i posebno kapitenu Luki Mitroviću za odličan prijem, a oni su Beograđanima poklonili klupske kalendare i majice. Kapitenu Mitroviću je poklonjen dres zvorničkog kluba sa njegovim prezimenom.

U „Zvornik basketu“ su uveli praksu da nagrađuju svoje članove koji se ističu posvećenošću i zalaganjem na treninzima. Ovog puta poklon je dobio Peđa Savić, rođen 2005. godine. Uskoro će uslijediti pokloni za najposvećenije članove kluba.

Zvorničani su u Beograd putovali sa motom „Naš grad, naš klub Zvornik“.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se