1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Humanitarni kocert za pomoć učeniku Dejanu Mićiću

ZVORNIK – U organizaciji uprave, profesora i učenika Srednjoškolskog centra „Petar Kočić”, uz podršku Doma omladine Zvornik, sinoć je održan humanitarni koncert za pomoć učeniku ove škole Dejanu Mićiću u okviru čega je prikupljeno 1.970 KM.

Po riječima direktorice škole Biljane Pisić, pre petnaest dana učenici i profesori su sakupili za Mićića 2.400 KM, a sada su i koncertom u dva termina željelu da prikupe sredstva kako bi pomogli njemu i njegovoj porodici.

– Ovo je naš tradicionalni, četvrti po redu koncert od koga prihod uvijek ide onome kome je pomoć najpotrebnija. Nažalost, ovaj put novac ide našem učeniku, ali se mi nadamo da će on brzo ozdraviti i priključiti nam se u nastavi. Interesovanje je bilo veliko, te smo morali doštampavati karte za koncert. U organizaciji su učestvovali menadžemnt škole, svi profesori i učenici koji su dali nesebičan doprinos da koncerti budu kvalitetni i posjećeni – rekla je Pisićeva i dodala da su koncertima prisustvovali i pomogli i predstavnici Školskog odbora, Savjeta učenika i Savjeta roditelja.

U programu su učestvovala 42 učenika škole koji su izveli bogat muzički, dramski i recitatorski program.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se