10.4 C
Zvornik
24. април 2024.

DRINA DOČEKUJE KRUPU: Bajić respektuje protivnika

Dva dana nakon zvanične promocije, novog šefa stručnog štaba Drine Srđana Bajića već sutra očekuje prva zvanična utakmica.

Svoj debi na klupi Zvorničana, Bajić će imati u okviru prve utakmice polufinala Kupa Republike Srpske, gdje se sastaju Drina i Krupa.

Protivnika izuzetno respektuje ali, kako kaže, cilj Drine u ovoj utakmici je jasan a to je plasman u finale.

„Očekuje nas teška utakmica. Krupa će sutra doći izuzetno motivisana. Vidim da dobro stoje u Prvoj ligi RS i trenutno su na četvrtoj poziciji na tabeli. U zadnjoj utakmici pobjedili su vodeći tim na tabeli Prve lige Rudar iz Prijedora što znači da imamo dosta razloga da respektujemo i da poštujemo protivnika. Isto tako mislim da mi sigurno imamo jedan razlog više da taj motiv bude na našoj strani. Momci su svjesni toga i vjerujem da će ući maksimalno disciplinovano i odgovorno, igraju se dvije utakmice i očekujem povoljan rezultat na kraju“, rekao je Bajić nakon današnjeg treninga na stadionu u Tršiću.

Vezista Radovan Vasić očekuje tešku utakmicu protiv Krupe, pogotovo što je za fudbalere Drine ovaj prvoligaš totalna nepoznanica.

„Dolazi nam jedna vrlo kvalitetna ekipa koja je nama poprilična nepoznanica. U samom vrhu su tabele u Prvoj ligi RS što govori da posjeduju određen kvalitet. Ono što hoću da istaknem jeste da smo se brzo prilagodili na rad novog trenera, svi dajemo maksimum na treninzima i spremni smo za sutrašnju utakmicu“, ističe Vasić.

On se osvrnuo i na nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH gdje Drina gostuje konkurentu u borbi za opstanak Radniku iz Bijeljine.

„Radnik je naš konkurent u borbi za opstanak i idemo u Ugljevik da se nadigravamo sa njima. Vjerujem da zalaganjem i trudom možemo doći do pozitivnog rezultata što će nam itekako značiti u daljoj borbi“, rekao je Vasić.

Pravo nastupa zbog crvenog kartona, dobijenog u meču sa Mladosti, neće imati štoper Slavko Ćulibrk kao ni Slobodan Đurić zbog povrede.

Utakmica se igra sutra (srijeda) od 15 časova a ulaz na Gradski stadion biće slobodan.

Iz FK Drina pozvali su sve navijače i ljubitelje fudbala u Zvorniku da dođu na utakmicu kako bi pomogli ekipi da zabilježi što bolji rezultat pred revanš susret, 29. aprila u Krupi na Vrbasu.

Glavni sudija na utakmici biće Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva dok će mu pomoćnici biti Dalibor Drašković, takođe iz Istočnog Sarajeva i Vaso Mišić, iz Milića. Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva biće četvrti sudija.

Delegat susreta je Dragan Simić a kontrolor suđenja Miroslav Mirić, obojica iz Šamca.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se