4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Đokovići kupuju hotel u Banjaluci?

BANJALUKA – Srđan Đoković, otac trenutno najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, posjetio je u ponedjeljak poznato banjalučko izletište Banj brdo.

Spekuliše se da bi Đokovići mogli kupiti hotel na ovoj lokaciji.

“Ja sam ovdje u privatnoj posjeti kod prijatelja”, rekao je Srđan Đoković.

Samo je kratko odgovorio na pitanje da li je tačno da kupuje hotel na Banj brdu, oazi mira i netaknute prirode na svega pet kilometara od Banjaluke. Taj objekat nedavno je renoviran, vlasnik nije grad, već fizičko lice.

“Ja sam siguran da bi to ime dalo doprinos turizmu Banjaluke i povećalo posjete. Ja mogu da kažem bi to bilo dobro da imamo jednu takvu ličnost u Banjaluci“, rekao je Ostoja Barašin direktor Turističke organizacije grada Banjaluka.

Danas Banj brdo, a nekada Šehitlici, najpoznatije je banjalučko izletište. Sa nadmorske visine od 430 metara vidi se gotovo cijeli grad.

Zbog čistog vazduha, ovaj put Banjalučani nazivaju “staza zdravlja”. Okruženje: zimzelena i listopadna šuma, izvori pitke vode, mir i tišina, ptice i vjeverice, idilična atmosfera i oaza mira za opuštanje bogataša i biznismena.

Većina Banjalučana plaši da će se prodajom hotela ukloniti rampa te da će saobraćaj ugroziti ljepotu prirode.

Možda Đokovićima baš to bude presudno, da se u netaknutoj prirodi odmaraju ili pak izgrade neki teniski kamp, javio je N1.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se