2 C
Zvornik
20. април 2024.

Sutra umjereno oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a na jugu vedro, saopštili su meteorolozi. Ujutro će biti prohladno na planinama hladno. Tokom dana promjenjljivo oblačno, na zapadu i pretežno oblačno a na sjeveru i jugu sunčano.

U pojedinim predjelima zbog dužeg zadržavanja magle hladnije, a u centralnom planinskom dijelu prolazno provijavanje snijega, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar, slab do umjeren, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od minus šest do nula, na jugu do šest, a dnevna od minus jedan do sedam, na jugu zemlje od devet do 15 stepeni Celzijusovih.

Danas je u BiH bilo pretežno vedro. Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Gradačac tri, Kalinovik, Doboj i Kupres četiri, Čemerno, Gacko i Han Pijesak pet, Bugojno, Goražde šest, Mrakovica, Foča, Bihać, Bijeljina, Ivan-sedlo, Sanski Most, Sarajevo, Zenica sedam, Novi Grad, Rudo, Banjaluka, Jajce, Srebrenica i Srbac osam, Drinić, Sokolac i Zvornik devet, Nevesinje Ribnik Livno, Prijedor i Tuzla deset sepeni Celzijusovih.

U Mrkonjić Gradu i Višegradu je danas u 13.00 časova izmejena temperatura vazduha od 11 stepeni Celzijusovih, Drvaru i Bileći 12, Mostaru 14, Trebinju 15, Stocu i Čapljina 16 stepeni Celzjusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se