9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Šta vam je vaš horoskopski znak spremio za Dan zaljubljenih?

Lav će uživati, a bolje da ne znate što će Ovan raditi.

Jeste li usamljena Riba i plašite se da ćete zauvijek biti sami, pa čak i na Valentinovo? Da li ste aktivna Vodolija koji apsolutno nema pojma kako slaviti s partnerom? Evo što vam vaš horoskopski znak sprema za Valentinovo, piše “24sata.rs“.

Jarac

Jarčevi su radni i odlučni i koriste svoj pragmatizam kako bi dobili ono što žele – čak iako nemaju dejt za Valentinovo, oni će prevrnuti nebo i zemlju kako bi našli nekoga tko će provesti taj dan s njima.

Uslijed konzervativne prirode, Jarčevi ponekada mogu biti pesimisti tako da se nemojte čuditi ako su se već pomirili s činjenicom da će biti sami na ovaj dan.

Vodolija

Iako su Vodolije poznate po tome da vole raditi stvari na svoj način, njihova ljubav prema čovječanstvu ih motivira da budu dio Valentinova. Kao kreativne osobe sa svojim mišljenjem, Vodolije će same isplanirati svoju verziju ovog romantičnog dana.

Ukoliko su već u vezi, neće praviti veliku frku pošto ne vole javno iskazuju emocije. Ukoliko su solo, Valentinovo će provesti s prijateljima.

Ribe

Ribe ne vole da plivaju same i zato će se u potpunosti prepustiti Danu zaljubljenih u društvu voljene osobe radeći nešto neobično i uzbudljivo.

S obzirom da ponekada mogu biti submisivne, Ribe će partnera počastiti svime onim što njihovo srce želi.

Ovan

Prvi znak zodijaka, Ovan je prirodni vođa i nije im potreban neki tamo blagdan kako bi slavio ljubav.

Ovan će ovaj dan najvjerojatnije provesti suprotno svim konvencijama gledajući horor filmove uz masnu hranu i puno bijelog luka.

Bik

Bikovi vole uživati i primati darove tako da će za Valentinovo definitivno očekivati poklone i čokolade, čak i ukoliko moraju sami sebe da časte.

Iako ga simbolizuje Bik, ovaj horoskopski znak posjeduje nježnu i miroljubivu stranu uslijed čega će ovaj praznik proslaviti na intiman i romantičan način.

Blizanac

Ovaj horoskopski znak je u stanju da se prilagodi svakoj situaciji, što ga ponekada čini i pomalo neodlučnim.

Valentinovo Blizanac će provesti radeći uobičajene stvari, ali uz par usputnih iznenađenja.

Uslijed pomalo površne prirode, očekujte da će Valentinovo provesti okružen zgodnim osobama.

Obratite pažnju na protivrječnosti – iako Blizanci tvrde da ne žele slave Valentinovo, budite sigurni da žele.

Rak

Rak voli da se osjeća zaštićeno tako da će Valentinovo provesti sa osobom prema kojoj gaji duboke osjećaje – najvjerojatnije s partnerom ili članovima porodice.

Zbog toga što su jako osjetljivi, singl Rakovi će ovo vrijeme provesti sažaljevajući se i u samoći.

Lav

Nije bitno je li Lav singl ili u vezi, Valentinovo će se vrtiti oko njega. Ovaj praznik je za njega izgovor da traže pažnju i poklone.

Samouvjeren i tašt, Lav ni u snu neće sebi dozvoliti da bude sam na Valentinovo i iskoristi svaku priliku da se zabavljaju.

Djevica

Djevice vole diskriminisati, ali kada jednom uspijete da se provučete kroz taj prekrivač proračunatosti pronaćićete toplo srce.

Njoj nije toliko stalo do Valentinova zato što voli pozornost poklanja praktičnosti i logičnim stvarima.

Zašto biste proveli jedan dan voleći je kada to možete činiti tokom cijele godine? I zaboravite na poklone pošto će prozreti vaše planove i želju da ih pridobijete.

Vaga

Vage su nevjerojatno društvene ali i izuzetno neodlučne tako da će Valentinovo provesti kujući planove u posljednjem trenutku s osobom za koju su se napokon odlučile provesti ovaj praznik.

Romantične i šarmantne Vage jedva čekaju da sebi daju oduška tijekom Valentinova.

Škorpion

Škorpioni su nevjerojatno nezavisni i zato im neće teško pasti da Valentinovo provedu same, posebno zbog činjenice da vole slaviti same.

Ipak, stvari nisu toliko loše. Škorpioni su strastveni i posvećeni ljubavnici koji neće imati problema da vam otkriju svoje osjećaje.

Strijelac

Strijelac je pozitivan i optimističan horoskopski znak sa velikim srcem i još većom maštom. Singl Strijelac neće sjediti kod kuće i duriti se na Valentinovo već će otići u kino, utonuti u “50 nijansi sive” i izaći inspirisan filmom.

Oni u vezi će s partnerom učiniti nešto uzbudjlivo pošto vole isprobavati nove stvari.

Najviše cijeni iskrenost i zna biti prilično direktan tako da će vam otvoreno reći da im se ne sviđa vaš poklon.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se