23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Srebrenica: Razbojnici uhapšeni sa ukradenim novcem

SREBRENICA – Dvojica muškaraca uhapšena su ubrzo nakon što su opljačkala prodavnicu „Palma“ u srebreničkom naselju Baratova, odakle su ukrali oko 1.000 KM, potvrđeno je Srni u policiji u Srebrenici.

Pljačka se dogodila u subotu, 21. februara, oko 18.30 časova, a uhapšeni su dvadesetogodišnji O.H. iz Bratunca, koji je sa nožem upao u prodavnicu i odnio pazar i njegovom saučesniku Z.S. iz Srbije, koji su priznali da su počinili razbojništvo i danas će biti predati Okružnom tužilaštvu u Bijeljini na dalje postupanje.

U srebreničkoj policiji kažu da su odmah po dojavi o razbojništvu reagovali, otkrili tragove, pronašli razbojnike, kao i nož i fantomku koje su koristili, te oko 1.000 KM ukradenog novca, a za pola sata počinioci su uhapšeni.

Prilikom pljačke prodavnice niko nije povrijeđen.

Srebrenička policija je, kako navode, proteklih dana uspješno rasvijetlila jedno krivično djelo iz oblasti neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Slučaj je dokumentovan i predat Stanici javne bezbjednosti Bratunac na dalje postupanje, jer su lica vezana za izvršenje tog djela sa bratunačkog područja, rečeno je Srni u srebreničkoj policiji.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se