-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

SAD imaju najvećeg gubitnika – Tomu Dobrosavljevića

Tomo Dobrosavljević, Amerikanac srpskog porijekla, ovogodišnji je pobjednik popularnog američkog televizijskog takmičenja „Najveći gubitnik“, koje je završeno krajem protekle sedmice.

Dobrosavljević (33) je rođen u Čikagu, u porodici srpskih imigranata, koji su potom njega i njegovu sestru odgajali u gradu Adisonu u američkoj saveznoj državi Ilinois.

Ovih dana pažnju američkih, ali i svetskih medija ovaj menadžer privukao je trijumfom u takmičarskoj emisiji „Najveći gubitnik“ (The Biggest Loser), u kojoj je pobjedio tako što je pred kamerama izgubio najviše kilograma za ograničeni vremenski period.

Tačnije, Dobrosavljević je višenedjeljno takmičenje emitovano na NBC kanalu završio lakši za 77,5 kilograma i teži za 250.000 dolara.

„Oduševljen sam“, kazao je Dobrosavljević za magazin Pipl. „Ne mogu da budem srećniji.“

On je tokom takmičenja otkrio da se, uprkos tome što se tokom studija bavio sportom, naglo ugojio poslije očeve smrti, kada je ponovo počeo da živi sa majkom. Danas, kaže, ima veliku podršku od porodice, prijatelja kao i kolega sa posla.

„Imam djevojku koja vodi računa o zdravlju i ishrani i ne da mi da se ugojim. Idem u odličnu teretanu gdje me guraju do granica, pa čak i preko njih. Divno je što znam da poslije takmičenja idem kući gdje me čeka odličan sistem podrške“, navodi Dobrosavljević.

Kako je pobjednik otkrio, novac će potrošiti na ranije određene izdatke – otplatiće dugove iz studentskih dana i pomoći će majci da otplati troškove napravljene po očevoj smrti.

„I moji poslodavci su bili veoma predusretljivi tokom takmičenja. Pozajmili su mi i nova koji mi je bio potreban tokom učešća, pa ću i njima vratiti dugove“, kazao je on.

A kada je riječ o njegovom ocu, Dobrosavljević tačno zna šta bi mu otac rekao danas da je živ:

„Mislim da bi mi tata jednostavno rekao da je veoma ponosan na mene i da je oduvijek znao da mogu da uspijem u ovome.“

[mom_video type=“youtube“ id=“U4dnx8vGyws“]

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se