9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Sa svadbe u smrt

TREBINJE – Supružnici Ilija (44) i Nataša (40) Anđelić iz Trebinja poginuli su a njihova kćerka J. A. (12) lakše je povrijeđena kada su „pasatom“ koji je vozio Ilija sletjeli s puta Trebinje – Bileća u mjestu Gljiva nedaleko od Trebinja.

Nesreća se dogodila u subotu oko 22.30 časova, „pasat“ je završio u provaliji dubokoj oko 80 metara.

Automobil se prevrnuo nekoliko puta, a iz vozila su ispali Ilija i J. A., dok je Nataša ostala u automobilu.

Prema nezvaničnim saznanjima, bračni par se vraćao sa svadbe iz salona udaljenog petnaestak kilometara od Trebinja.

U trebinjskoj policiji su, navodeći inicijale nastradalih, rekli da je do nesreće došlo kada je vozač „pasata“ iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom.

– „Pasat“ koji se kretao prema Trebinju prešao je u suprotnu kolovoznu traku i udario u bankinu. Nakon toga vozilo je  sletjelo u provaliju pored puta – rekli su u policiji i dodali da će uzrok ove nesreće biti poznat naknadno.

Prema nezvaničnim informacijama, pokojni Ilija je nedavno imao operaciju srca i ugrađeni su mu stentovi. On se navodno prije nesreće i pogibije žalio da mu nije dobro. Izvor blizak istrazi je kazao da se sumnja da mu je tokom vožnje pozlilo zbog čega je i došlo do nesreće.

Ovaj izvor je dodao da će ipak tačan uzrok biti poznat tek  nakon istrage i obdukcije tijela nastradalih koju je naredilo trebinjsko Okružno tužilaštvo, prenosi Glas Srpske.

Ovu tešku saobraćajnu nesreću prvi je primijetio mještanin obližnjeg naselja Podgljive kod Trebinja, koji je čuo strašnu buku i tumbanje.

– Kada sam došao mjesto nesreće na putu je bila djevojčica koja je nekako uspjela da izađe iz provalije na put. Tada sam vidio slupan automobil u provaliji i odmah sam pozvao policiju i hitnu. Nažalost, muškarac i žena već su bili mrtvi – ispričao je ovaj mještanin ne želeći da mu pominjemo ime.

Poznanici Ilije i Nataše kažu da oni osim J. A. koja je bila s njima u vozilu u vrijeme nesreće imaju još dvije djevojčice. Jedna ima  sedam a druga godinu i po dana.

Oni su kroz plač ispričali u da je ova strašna tragedija sve pogodila i da je najteže to što su njihova djeca ostala siročići.

Bolnica

Kćerka nastradalog bračnog para Ilije i Nataše J. A. nakon saobraćajne nesreće prevezena je u trebinjsku bolnicu.

Portparol ove zdravstvene ustanove Dragana Zirojević, potvrdila je da je zdravstveno stanje djevojčice stabilno.

– Djevojčica je ugruvana i nakon ukazne pomoći je smještena na Odjeljenje hirurgije gdje je zadržana na posmatranju. Nije životno ugrožena – rekli su u bolnici.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se