9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Poginule majka i kćerka, tri lica povrijeđena

ZVORNIK – Dva lica su smrtno stradala, dok su tri povrijeđena, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik – Tuzla u mjestu Karakaj, potvrđeno je danas u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Na licu mjesta poginula je tridesetšestogodišnja žena, čiji su inicijali S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka, od posljedica povreda, preminula sinoć oko 23.00 časa u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Tuzla.

Povrede su zadobili muškarac, čiji su inicijali S.S. /54/, koji je zadržan na UKC Tuzla na liječenju, te D.K. /42/ iz Boškovića kod Zvornika i M.K. /18/ iz Zvornika.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su putnički automobili „golf 4“, kojim je upravljao H.M. /22/ iz Zvornika i „golf“ 2, za čijim je upravljačem bio D.K. /42/ iz Boškovića kod Zvornika.

U „golfu 4“ na mjestu suvozača nalazio se osamnaestogodišnji M.K. iz Zvornika, koji je lakše povrieđen, dok su se u „golfu 2“ nalazili smrtno stradala S.K. i njena šestogodišnja kćerka, kao i pedesetčetvorogodišnji S.S, koji je prevežen na UKC Tuzla.
Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć oko 20.05 časova. Za vrijeme uviđaja saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 22.20 časova.

Kako prenosi BN TV,  smrtno je stradala 36 godišnja Slavojka Kostić iz sela Boškovići kod Zvornika i njena kćerka Milica.

foto: ilustracija

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se