9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Osmjehuje dok gleda kako gori kuća ubice njene ćerke

Dajena Tompson nije mogla da sakrije osmjeh dok je posmatrala kako kuća, u kojoj je njena ćerka ubijena, gori do temelja, piše “Indipendent”.

Prošlo je više od pet godina otkako je njena sedmogodišnja ćerka Samer ubijena, ali Tompsonova je rekla da je osjećaj kad je vidjela kuću u plamenu bio “katarzičan”.

Samer Tompson se kobnog 19. oktobra 2009, zajedno sa prijateljima, vraćala kući iz škole, blizu Džeksonvila na Floridi. Požurila je ispred njih da pomazi psa koji je stajao ispred kuće u kojoj je boravio Džared Harel sa svojom majkom, prenosi Blic.

Harel je namamio Samer u kuću, gdje ju je silovao i ubio. Policija je kasnije pronašla tijelo djevojčice na deponiji u Džordžiji.

Harel, koji sada ima 29 godina, osuđen je na doživotnu robiju. Kuća je zatvorena i banka ju je donirala humanitarnom društvu otvorenom nakon smrti djevojčice.

Dajena Tompson je potom donirala kuću vatrogasnom odjeljenju Orindž Park, da je koriste za vježbe. Vatrogasci su koristili kuću dva dana. Oni su drugog dana pozvali Dajenu Tompson koja je bacila plamen na kuću, koja je ubrzo izgorila do temelja.

-Vatrogasci su mi dali da spalim njihovu kuću. Ovog puta sam ja bila zli vuk, koji kuca na vrata – rekla je Tompson.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se