5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Od Nenada Nedeljkovića u Drini se očekuju golovi

ZVORNIK – Ekspedicija zvorničke Drine, od utorka boravi U etno selu „Stanišići“ U Bjeljini, gdje obavlja završni dio priprema za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon loših uslova rada u Zvorniku, četa Dragana Mićića će u idealnim uslovima koji vladaju u sportskom centru „Savo Milošević“, brusiti formu za prvenstvo.

– Svakako je da je u ovim uslvima lakše raditi u odnosu na one koje smo imali u prethodnom periodu. Igrači veoma dobro rade i ispunjavaju sve ono što se od njih traži. Imamo još dovoljno vremena da uigramo ekipu, jer je poznato da je došlo do znatnih izmjena u igračkom kadru. Nadam se da ćemo u svim linijama tima biti dovoljni jaki, sigurno i jači u odnosu na jesenji dio prvenstva, i da ćemo ostvariti cilj, a on je opstanak u Premijer ligi – rekao je Mićić.

U Bjeljini se nalazi 21 fudbaler Drine i svi su zdravi i u punom trenažnom procesu.

Jedan od onih od koga se očekuje da poboljša efikasnot ekipe, koja je bila i najveća boljka jesenas je iskusni Nenad Nedeljković, koji igra na mjestu špica i polušpica, a do sada je na pripremnim utakmicama postigao dva gola.

– Nadam se da ću ispuniti očekivanja mog novog kluba. U Bjeljini se zaista dobro radi, u veoma povoljnim uslovima. Meni je bio izazov da dođem u Zvornik i zaigram u Premijer ligi. Veoma dobro sam primljen od saigrača i ljudi iz uprave kluba. Mislim da ekipa ima kvaliteta da ostvari ambicije i ostane u Premijer ligi. Konkurencija u ekipi je zaista jaka jer u svim linijama imao po nekoliko kvalitetnih igrača. Svi smo spremni da damo maksimum, kako bi na početku nastavka prvenstva obradovali naše navijače – rekao nam je Nedeljković.

On smatra da će dosta zavisiti od prve utakmice koju Drina igra protiv Veleža u Zvorniku.

– Pratio sam da je Velež kvalitetna ekipa i da spada među pet ili šest najkvalitetnijih u Premijer ligi. Mi, međutim nemamo izbora osim da u susretu sa Mostarcima zabilježimo pobjedu, a onda će biti daleko lakše – smatra Nedeljković.

Karijera ovog 29-ogodišnjeg napadača je počela u mlađim selekcijama beogradskog Partizana. Nastavio je igrati u ekipi Jonkoping u Drugoj ligi Švedske i u klubu Blois u Trećoj ligi Francuske. Ređale su se ekipe u Srbiji, Borac iz Čačka, Novi Sad, Mladost Lučani, Proleter Novi Sad. U redove Drine stigao je iz lajkovačkog Željezničara.

Generalnu probu pred nastavak prvenstva Drina bi trebalo da ima u subotu 21. februara protiv prvoligaša Napretka iz Donjeg Šepka.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se