9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Muž je prevario, ostavila ga, pa se vratila i sada sa njim želi 14. dijete

Čeril Prudam iz Kenta u Velikoj Britaniji, mama jedanaestoro djece, ostavila je supruga Roberta poslije nekoliko njegovih prevara.

Na kraju mu se vratila i sad sa njim želi još djece, izbor je trenutno broj 14.

„Rekla sam Robertu da ne radi vazektomiju jer sam za vrijeme dok sam bila odvojena od njega shvatila da želim još djece sa njim. Dobijam i više pomoći za svako dijete koje imam, pa mogu da priuštim veliku porodicu“, rekla je Čeril koja godišnje primi novčanu pomoć u iznosu od 52.000 evra.

Čeril (32) je prošle godine nakon šest godina veze ostavila Roberta, koji je otac njeno šestoro dece. Kad je preko Fejsbuka saznala za njegove prevare, rekla je da mu se nikad neće vratiti, piše Blic.

„Robert mi je rekao da mu je žao i te noći smo završili u krevetu zajedno jer toliko volimo jedno drugo“, rekla je Čeril, koja će jula ove godine roditi 12. dijete.

Njen nevjenčani suprug, sa kojim planira vjenčanje istog mjeseca kad će na svijet doći 12. beba, obećao joj je da je sada drugi čovjek. Njih dvoje su i ranije planirali da ozvaniče svoju vezu, ali je Robertova nevjera te planove zaustavila.

Čeril i njen suprug su stalno na udaru kritika jer mnogi u Kentu ne opravdavaju „njen način zarade“, desetine hiljada evra godišnje koliko ona dobije od vlade, za njih je previše. Robert Prudam mjesečno zarađuje oko 2.500 evra kao vozač. Zbog njegove plate su ostali uskraćeni za dodatnih 40.000 evra godišnje državne pomoći.

Čeril je prvi put postala mama u 17. godini, tad je rodila sina i živjela u hostelu. Ubrzo se vjerila i sa dečkom preselila u stan, i dobila sina i ćerku. Ubrzo je iznijela još tri trudnoće, a onda 2009. godine upoznala Roberta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se