18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Miss Podrinja 2015: Gorica Mirović proglašena najljepšom

ZVORNIK – U organizacije Direkcije za izbor Miss BiH u tržnom centru Bingo Zvornik održan je regionalni izbor Miss Podrinja za Miss Republike Srpske 2015.

Spektakl koji se dogodio u petak veče u Zvorniku ostaće dugo zapamćen kod onih koji su imali sreće da proprate ovu manifestaciju.

Osim prelijepih djevojaka, takmičarki iz svih gradova Podrinja, učestvovale su još revijalno i najljepše djevojke BiH, članice modne agencije ABC-models Sarajevo. Među njima je bila i Top model Svijeta i Miss BiH 2014, Isidora Borovčanin. One su nosile najnoviju kolekciju etno modela modne kreatorke Branislave Jovanović iz Ugljevika kao i modele poznati modnih kuća iz BiH i Srbije.

Program je vodila bivša Miss BiH 2004. sada već gospođa Njegica Balorda. Ovaj događaj je privukao i dosta poznati ličnosti iz svijeta mode i manekenstva kod nas, a i dosta ljudi iz privrede kao i načelnike nekih opština u Podrinju i okolini.

Za najljepšu djevojku Podrinja u 2015. godini stručni žiri kojim je predesjedavao Ramiz Šadić, predstavnik Direkcije Miss BiH je proglasio Goricu Mirović iz Zvornika i još pet djevojaka koje će se takmičiti na izboru Miss Republike Srpske 2015.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se