9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Koji je ON horoskopski znak?

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka šta je u horoskopu? Pitate se kada je pravi trenutak da mu postavite to pitanje…

OVAN – On je visok i sportski građen, a čak i ako nije, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmjeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

BIK – Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama ljepšeg pola. Plijeni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude „skockan“ u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvijek ima lijepe manire i kavaljerski pristup.

BLIZANCI – Najčešće je visok i vitak, svjetlije kose i vječiti dječak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

RAK – Djeluje usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumjevanje i nježnost. Muškarac Rak može da bude i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i porodici.

LAV – Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god da se pojavi, hoda ponosno, djeluje autoritativno, ima lijepu često talasastu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Samouvjeren je, šarmantan, otmen i djetinjast. Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven, pišu Novosti.

DEVICA – Ovo je veliki šarmer, nasmijan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli da se oblači ležerno i nosi farmerke nego skupa odjela. Sklon je krajnostima, a u razgovoru i raspravama. Obraća pažnju na detalje i ima dobro pamćenje.

VAGA – Ovaj horoskopski znak, pod uticajem Venere, uvek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju na cjedilu. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Djeluju uredno i negovano, uglavnom su svjetlijeg tena i do poznih godina djeluju mladoliko.

ŠKORPIJA – Harizma, seksi imidž, zavodnički osmjeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled deluju sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namjere.

STRELAC – Uglavnom je krupan, pa može da djeluje lijeno i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mjesto. Voli putovanja i provod, djeluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

JARAC – Ima prodoran i pronicljiv pogled, djeluje pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svjetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

VODOLIJA – Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako djeluje rasijano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne. Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili njeguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umjetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

RIBE – Pogled muškarca Ribe uvijek govori više od riječi, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često „neposlušna“, crte lica prijatne, a ten nježan. Djeluje energično, mladoliko i voli da se dotjeruje. Rijetko kada ostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvijek želi da pomogne.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se