10.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Karte za film 50 nijansi siva rasprodate danima unaprijed

BANJALUKA – Već 20 dana vlada neviđena zainteresovanost za ulaznice za film „50 nijansi siva“, koji je juče premijerno prikazan u banjalučkom multipleksu „Palas“.

Kako je za „Glas Srpske“ potvrdila portparol „Palasa“ Marina Popović, ulaznice za sve termine, redovne i dopunjene, za prvi dan projekcije gotovo da su do posljednje bile rasprodate, a interesovanje ne prestaje i za naredne dane prikazivanja.

– Vikend projekcije gotovo da su nam sve rezervisane, a zbog velike zainteresovanosti morali smo da uvedemo i novi termin od 21.30 časova. Svima smo rekli da dođu jedan čas prije projekcije kako bi mogli na vrijeme da zauzmu svoje mjesto u bioskopu i kako se ne bi stvarala velika gužva na ulazu – istakla je Popovićeva.

Dodala je da do sada nije zapamćeno ovoliko interesovanje za film ovog žanra, kao i to da svi hoće u prvoj sedmici da pogledaju film.

– I za druge filmove, kao što su „Montevideo“ i „Hobit“, ulaznice su u pretprodaji išle jako dobro, međutim, ovaj film je totalnog drugog žanra i u tom rangu je jedan od najprodavanijih do sada – kaže Popovićeva i dodaje da je atmosfera u bioskopu kao da je proslava Nove godine u pitanju, svi su ushićeni i u redovima čekaju da kupe svoju kartu, piše Glas Srpske.

Ona je dodala da karte najviše kupuju dame, a dolaze u grupama od po deset drugarica, kako bi zajedno pogledale film.

– Ne mogu reći da samo žene kupuju karte. Dolazi nam i dosta muškaraca, ali su dame ipak u većini – naglasila je Popovićeva.

Film je režirala Sem Tejlor-Džonson, prema knjizi E.L. Džejms, a to je priča o sado-mazo romansi između naivne studentkinje i misterioznog milijardera. U centru priče se nalazi mlada i neiskusna Anastasija i misteriozni gospodin Grej. Glavne uloge povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Parovi

– Dosta rezervacija imamo za subotu, kada brojni parovi proslavljaju Dan zaljubljenih i baš na taj dan žele zajedno da pogledaju film „50 nijansi siva“ – rekla je Marina Popović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se