-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Kanabisovo ulje mi je izliječilo dijete

Zahvaljujući ulju od kanabisa, Miju smo zatekli na nogama, energičnu i pričljivu, kao da nije preživela dvije teške operacije

Kad je moja kćerka Mija imala tri i po godine, otkrili su joj benigni tumor hipofize. Bilo je strašno.

Ovako je svoju dirljivu ispovijest započela Marija Rašić (28) iz Batajnice u Srbiji, majka divnih djevojčica Mije (5) i Helene (2), piše “Kurir“.

“Hitno su joj urađene dvije operacije, nakon kojih i 29 zračenja, ali tumor je nastavio da raste. Ona je bila malaksala, nemoćna, a noću je kroz plač molila: “Mama, pomozi mi, sve me boli.” Sasvim slučajno, prošle godine preporučeno nam je da koristimo ulje od kanabisa. To je bio naš spas i početak njenog izlječenja.”

Zahvaljujući ulju od kanabisa, Miju smo zatekli na nogama, energičnu i pričljivu, kao da nije preživela dvije teške operacije. Iako je mala, vrlo dobro zna šta joj je pomoglo, piše Kurir.

“Mama mi svako veče daje kanabis, pa onda lijek. Ako zaboravi, ja je podsjetim. Više nisam bolesna, a kad sam bila, stavljali su mi infuziju, ovde na ruku, vidite”, čavrljala je hrabra devojčica, kojoj se tumor povukao nakon što je počela da koristi kanabisovo ulje.

Marija je oduševljena rezultatima i planira da ulje daje Miji sve dok joj tumor potpuno ne nestane.

“Presrećni smo. Kanabis nam je izliječio dijete. Prvog mjeseca imala je nuspojave jer joj se čistio organizam. Povraćala je, imala dijareju, boljela ju je glava, stalno joj se spavalo, ali to smo i očekivali jer je to period navikavanja i detoksikacije. Poslije je sve krenulo nabolje. Sredili su joj se hormoni, vid joj se poboljšao za čak 30 posto, prestala je da otiče, nestao joj je ekcem, a tumor se smanjio za jedan i po centimetar. I to za samo četiri mjeseca”, priča Marija.

Posle svog nevjerovatnog iskustva, ona podržava legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe.

“Iz sveg srca podržavam legalizaciju kanabisa. I drugim roditeljima koji imaju bolesnu djecu preporučujem da pokušaju liječenje ovim uljem, jer je nama to donelo fantastične rezultate.”

Primjena Kanabisa

Od kanabisa se može napraviti više od 20.000 proizvoda

Medicinsko korištenje kanabisa dozvoljeno je u više od 10 država EU, 22 zemlje u SAD, Kanadi, Urugvaju, Australiji.

Sjeme konoplje je izvor ulja, koje sadrži minerale, proteine i dijetalna vlakna, gama-linolnu kiselinu (GLA), vrlo rijetku supstancu koja se nalazi još jedino u majčinom mlijeku, izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina, vitamina A, B1, B2, B6, C, D i E.

Pomaže kod: malignih bolesti, Parkinsonove bolesti, epilepsije, side, reumatizma, artritisa, dijabetesa…

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se