12 C
Zvornik
20. април 2024.

Ivanović: Kako postižem važne golove? To je tajna

Fudbaler Čelzija Branislav Ivanović rekao je danas da je njegov tim u blagoj prednosti u odnosu na Pari Sen Žermen uoči revanša osmine finala Lige šampiona u Londonu.

Podsjećamo, Čelzi je sinoć odigrao neriješeno protiv PSŽ-a na Parku prinčeva (1:1), a strijelac jedinog gola za „plavce“ bio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije. Bio je to još samo jedan u nizu važnih pogodaka za Čelzi, ukupno 29. u dresu londonskog kluba.

„Ovo je važan gol za tim. Odigrali smo dobro, imali veći posjed lopte u prvom poluvremenu i zaslužili smo pozitivan rezultat iz prvog meča. Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smijemo da se opustimo“, istakao je Ivanović.

On je pohvalio Gerija Kejhila koji mu je asistirao kod gola, a na pitanje novinara da objasni tajnu postizanja golova u važnim mečevima, Ivanović je rekao:

„Ako vam kažem više neće biti tajna“.

Ivanović je rekao da očekuje težak meč u revanšu.

„Ništa se neće promijeniti u našem pristupu u drugoj utakmici, to će biti veoma težak meč. PSŽ ima sjajan tim, tri napadača koji uvijek mogu da postignu gol i teško je braniti se u takvim uslovima. Moraćemo da dobijemo utakmicu u Londonu“, dodao je Ivanović.

Revanš meč između Čelzija i Pari Sen Žermena igra se 11. marta na Stamford Bridžu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se