14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Drina protiv Janje bez golova

Prijateljska fudbalska utakmica

U veoma čvrstoj utakmici, koja je ličila na pravu prvenstvenu, ekipe su igrale bez pobjednika. Drina je bolje otvrila utakmicu i imala nekoliko izglednih prilika preko Ilića i Mrakića, koje nije iskoristila. U 30. minuti Filipović nije bio precizan sa bijele tačke, pošto je prethodno jedan od odbrambenih igrača Podrinja igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Ubrzo je uzvrato Sajtanović, ali je njegov udarac zaustavila stativa. U drugom dijelu igre treneri Dragan Mićić i Mile Milanović, su promjenili sastave, a Lazić je U 71. minuti takođe pogodio stativu.

Narednu utakmicu Drina će igrati protiv Rudara iz Ugljevika, a Podrinje će se sastati sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske.

DRINA /Z/ – PODRINJE /J/ 0:0

Igralište: „Sportski centar Savo Milošević“ u Etno selo Stanišić.

Sudija: Dražen Mirić /Bjeljina/

DRINA: Maksimović, Milošević, Blagojević, Ćulibrk, Milinković, Lazarević, Bošković, Vasić, Ilić, Filipović, Mrkaić. Još su igrali: Čokorilo, Jokić, Memović, Kikić, Đerić, Nedeljković, Marković, Lazić, Ivanović, Tomić, Nikolić.

PODRINJE: Đorđić, D.Arnautović, Vukašinović, Milošević, M.Aranutović, Đokić, Mićić, Jusufović, Pavić, Hasanović, Sajtanpović. Još su igrali: Adanalić, Mirić, Mustafić, Vasić, Karijašević, Samić, Šehić, Hazić, Suljić i Redžić.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se